Сьогодні 28 березня 2024 р.

Вторая лига, 4-й тур. Анонс воскресных матчей

Програма туру розбита на два ігрових дні. Схоже, центральним в турі стане поєдинок в Кременчуці, де зустрінуться дві команди з верхівки турнірної таблиці – «Кремінь», який ще не пропускав, і горностаївський «Мир». Вінниківський «Рух» вирушає до Запоріжжя, де амбітний «Металург» спробує відібрати очки у неменш амбітного і зіркового опонента. Чи зможе щось протиставити вдома лідеру змагань – «Інгульцю-2» миколаївський «Суднобудівник» під керівництвом американського тренера побачимо вже у неділю.

14 серпня 2016 рік. 17:00. м.Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»
«Кремень» (Кременчуг) – «Мир» (Горностаївка)
Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)
Дискваліфіковані: немає – немає

«Кремінь» активно і якісно попрацював на трансферному ринку і в результаті на старті здобув перемоги в обох матчах. Щоправда, в Кубку команда Ященка поступилася «Реал-Фармі», але наставник зазначив, що основним завданням у матчі з одеситами була перевірка найближчого резерву. А от «Мир» в Кубку продовжує боротьбу, та й в чемпіонаті приємно вражає результатом та грою, здобувши сім очок в трьох матчах. Заплановано пряму трансляцію матчу зусиллями «Кремень ТВ».

 14 серпня 2016 рік. 17:00. м.Первомайськ. Місцевий стадіон
«Суднобудівник» (Миколаїв) – «Інгулець-2» (Петрове)
Арбітр – Роман Блавацький (Львів)
Дискваліфіковані: немає – немає

Свої перші і поки єдині очки «Суднобудівник» взяв тільки в минулому, третьому, турі в матчі проти такого ж дебютанта «Ниви-В» із Вінниці. Тому лідера змагань «Інгулець-2» миколаївці зустрічатимуть з великими надіями і гарним настроєм. Але петровці знають як довести, що вони невипадково угорі таблиці після трьох турів, адже мають у складі поки кращого бомбардира чемпіонату. 27-річний нападникВіталій Колесников зараз у прекрасній формі, і вже чотири рази в трьох матчах розписався у воротах суперника.

13 серпня 2016 22:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18