Сьогодні 19 квітня 2024 р.

В «Скале» сменился главный тренер

Стрыйская «Скала» провела тренерскую рокировку. После проигранного в Белой Церкви матча с местным «Арсеналом-Киевщиной» Владимир Кныш, возглавивший команду прошлым летом, покинул пост главного тренера «Скалы».

Исполняющим обязанности главного тренера назначен 45-летний Василий Малик. Этот специалист является воспитанником Дрогобичской ДЮСШ, играл за местную «Галичину» (1991-2001), а также «Кристалл» (Чорткив), «Нафтовик» (Борислав), IKS (Ярослав, Польша), «Реформация» (Абакан, Россия.). Стажировался в симферопольской «Таврии», был главным тренером команд «Галичина» (Дрогобич) и ФК «Николаев» (Львовская область).

Відбулася заміна на тренерському містку друголігової стрийської «Скали». Після дев’ятимісячної співпраці з головною командою клубу, пост головного керманича залишив Володимир Книш, який так і не зумів вивести «Скалу» на провідні ролі в національному чемпіонаті. До стрийського клубу Володимир Книш прийшов перед початком сезону 2013/2014 років. До цього працював у командах – як в Україні, так і закордоном. До переходу у «Скалу» він обіймав посаду головного тренера ФК «Академія» Кишинів (Молдова). ФК «Скала» дякує Володимиру Книшу за співпрацю і бажає всього найкращого у подальшій тренерській кар’єрі.

Як повідомила директор клубу Олександра Кравчук, засновники клубу на заміну Володимиру Книшу довірили цей відповідальний пост 45-річному наставнику Василеві Малику, який донедавна очолював команду з районного Миколаєва – ФК «Миколаїв»,  що грає в чемпіонаті Львівської області серед команд прем’єр-ліги. А до цього багато років працював у рідному Дрогобичі, спочатку як діючий футболіст, а згодом - як тренер місцевої «Галичини».

9 квітня 2014 16:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18