Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Славутич – Арсенал (Белая Церковь) 1:1. Не закрепили успех

Незважаючи на те, що Сергій Пучков очолив черкаський «Славутич» ще на початку лютого, матч між його новою командою та суперником, який представляє професіональний табір, відбулася лише наприкінці останнього місяця зими. Першим серйозним опонентом черкаських футболістів на затишному стадіоні Білозір’я, що поблизу Черкас, став ФК «Арсенал» (Біла Церква).

Уже з перших хвилин зустрічі футболісти обох команд намагалися підтримати високий темп гри. До 13 хвилини матчу команди обмінялися створенням біля обох воріт кількох напівмоментів. А от першими (на 14 хвилині) відкрити рахунок у матчі могли черкащани, але потужний удар Сергія Савченка під поперечину з-за меж штрафного майданчика воротар «Арсенала» Іван Фільде перевів на кутовий. Через десять хвилин вже арсеналівець Олексій Притуляк небезпечно прострілював вздовж черкаських воріт. Проте м’ячем, який по дорозі зачепив когось із захисників славутчан, заволодів голкіпер Валерій Жданов.

За 15 хвилин до закінчення першого тайму диспетчерські здібності продемонстрував нападник «Славутича» Михайло Сергійчук, проте після його пасу удар Сергія Реви не досяг цілі. Однак через кілька хвилин Сергійчук все-таки віддав результативний пас, який вивів Сергія Чеботарьова на оперативний простір для нанесення влучного удару з лінії штрафного майданчика. Повівши у рахунку, «Славутич» спробував закріпити успіх, але у відповідь отримав контратаку. Білоцерківцю Романову не вистачило миті, аби «замкнути дальню стійку». Згодом глядачі стали свідками виконання гостями небезпечного штафного удару. Та все ж останнє слово у першому таймі було за «Славутичем». Герой першої половини зустрічі Чеботарьов зробив фланговий навіс на Станіслава Передистого, та його удару головою не вистачило влучності.

Враховуючи, що на кону зустрічі стояв не результат, а перегляд тренерами потенційних новачків клубу, у другому таймі було зроблено багато замін. Якщо головний тренер черкащан Сергій Пучков більшість замін зробив у перерві матчу, то наставник «Арсеналу» Олег Лутков змінював футболістів переважно по ходу зустрічі.

На початку другого тайму прохід черкащанина Артема Яська у штрафний майданчик суперника закінчився вивіреним пасом на Михайла Лисоконя, але його удар прийшовся у воротаря. Протягом наступних 15 хвилин на темп гри дещо вплинули заміни як з боку «Арсеналу», так і «Славутича». До особливо гострих моментів справа не доходила. Перший тривожний дзвінок пролунав біля воріт черкащан на 67 хвилині, коли арсеналівець Бобаль увірвавшись з лівого флангу у штафну, потужно пробив. Правильно вибравши позицію, голкіпер «Славутича» Жданков парирував удар. На жаль, через кілька хвилин воротар господарів поля не зумів розібратися у ситуації і пропустив курйозний гол. Коли було відбито атаку арсеналівців, на 71 хвилині помилка черкащан у центрі поля дозволила Крилюку запустити «парашут» у черкаські ворота з дальньої дистанції – 1:1. За мить триходівка господарів поля Колос-Белмохтар-Ясько ледь не закінчилася взяттям воріт суперника – шкіряна куля влучила у воротаря. У кінцівці матчу гравці обох команд віддали перевагу атакувальним діям, таким чином намагаючись довести своїм головним тренерам, що вони гідні бути у складі команди. Якою буде реакція, зокрема, головного тренера «Славутича» Сергія Пучкова на гру футболістів, стане зрозуміло 1 березня, коли черкаський клуб проведе у Білозір’ї черговий тренувальний матч проти ФК «Гірник» (Кривий Ріг). Щоправда, кадрові висновки від коуча черкащан ми можемо дізнатися і раніше.

ТМ. СЛАВУТИЧ – АРСЕНАЛ (БІЛА ЦЕРКВА) – 1:1
Голи: Чеботарьов (35) – Крилюк (71).
Славутич: Юрчук (Жданков, 46), Гринишин (Шеховцов, 63), Е. Тарасенко (А.Тарасенко, 46), Шишкін (Полянський, 46), Момотенко (Лобов, 55), Передистий (Колос, 64), Рева (Чернік, 46), Дацюк (Лисоконь, 46), Чеботарьов (Ясько, 46), Савченко, Сергійчук (Белмохтар, 46).

26 лютого 2013 10:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18