Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Нагорняк: «В Турции кое-кто попал на карандаш сборной»

Днями з Туреччини повернулися тренери юнацьких збірних України, які на власні очі спостерігали за роботою кандидатів до своїх команд. Враженнями від відрядження поділився наставник збірної U-17 Сергій Нагорняк.

– Сергію Миколайовичу, що для вас було головним у цьому відрядженні?
– Переглянути кандидатів до збірної, оскільки востаннє з хлопцями ми збиралися рік тому. Цікаво було подивитися, як футболісти тренуються на тлі втоми. Та й узагалі, скучив я за хлопцями. Я отримав вичерпну інформацію щодо потенційних кандидатів до збірної. У зв'язку із цим хотів би подякувати керівництву УАФ за надану можливість на власні очі поспостерігати за роботою підопічних.

– Скільки потрібних для вас матчів ви переглянули?
– Близько 10-ти. Це були поєдинки колективів U-19 «Динамо», «Шахтаря», «Руху», молодіжних команд, де вже є хлопці 2004 року народження.

– Який можна зробити висновок із цієї роботи?
– Це був не просто перегляд, а й пошук нових виконавців. Не скажу, що таких футболістів виявилося багато, але дехто потрапив на замітку. А гравці, що викликалися до збірної раніше, відповідають рівню, якого я від них чекав. Вдалося з хлопцями й поспілкуватися. Не так багато, як того хотілося б, але останніми новинами обмінялися.

– Що можете сказати щодо найближчих планів вашої збірної?
– Оскільки березневі матчі кваліфікаційного раунду Євро-2021 серед команд U-17 скасовано, то найближчий збір, якщо нічого не станеться, планується провести у травні.

11 лютого 2021 14:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40