Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Отбор ЧЕ-2016 (U-19). Волевой ответ Украины

Юнацька збірна команда України U-19 провела другий поєдинок у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2016 року, який зараз проходить у Баку. Підопічні Олега Кузнецова здобули важку перемогу над однолітками з Боснії та Герцеговини.

Після перших матчів у двох збірних була однакова кількість залікових пунктів – по 3. Старт гри відзначився активністю українців, але на 10-й хвилині «синьо-жовті» несподівано пропустили м’яч у свої ворота. Голом відзначився Хаджиахметович.
 
У підопічних Кузнецова в ці хвилини в атаці мало що виходило. На 24-й хвилині наші суперники ледь не подвоїли рахунок у матчі. Після удару Чоровича, круглий влучив у каркас воріт. Після такого розвитку подій українці не знітились, і зуміли зібратись ще до перерви, зусиллями Гуцуляка зрівнявши рахунок в зустрічі.
 
Друга половина гри, як і в першому таймі розпочалася з активних дій української команди. Наші суперники так і не відійшли від шоку, якого зазнали перед самою перервою. Атаки українців ставали все більш небезпечними і одну з них на 64-й хвилині вдало завершив Щебетун. Йому асистував Піхальонок.
 
Після цього гра набула дещо нервового характеру, якого не витримав гравець збірної України Шаповалов. На 80-й хвилині матчу він за одну хвилину примудрився отримати два попередження, за що був вилучений з поля. Після цього здавалося, наші суперники затиснуть українців на своїй половині поля, і завершення поєдинку буде непростим для нашої команди. Але вийшло навпаки, в одній з атак Олексій Гуцуляк знову приголомшив боснійців, забивши третій м’яч у ворота Чутахія. Результативна передача знову на рахунку Піхальонка. Цей гол зняв всі питання стосовно переможця матчу. Українці вміло збивали темп гри, не дозволивши суперникам створити небезпеку біля воріт Маханькова.
 
Таким чином, українці виходять в одноосібні лідери групи 5. В останньому матчі, який відбудеться 15 листопада збірна України зіграє з Туреччиною.
 
БОСНІЯ ТА ГЕРЦЕГОВИНА
(U-19) – УКРАЇНА (U-19) – 1:3
Голи:
Хаджиахметович (10) – Гуцуляк (45, 83), Щебетун (64)
Боснія та Герцеговина: Чутахія
, Кудушич, Османкович (Дуракович, 90+1), Чорович, Херич, Тодорович, Мустеданагич, Хаджиахметович, Гояк, Гліва (Пашагіч, 46, Демірович, 66), Кременович.
Україна: Маханьков
, Шаповалов, Сениця Щебетун, Тимчик, Шевченко, Піхальонок (Кравець, 83), Фурсов (Шепелєв,31 ), Михайличенко, Швед (Вакулько, 62), Гуцуляк.
Вилучення: Шаповалов (80)
.

13 листопада 2015 08:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40