Сьогодні 29 березня 2024 р.

Украина (U-18) – Чехия (U-18) – 3:3

5 січня у своєму першому матчі у групі А на турнірі ім. Гранаткіна у Санкт-Петербурзі юнацька збірна України (U-18) зіграла у нічию з Чехією. Рахунок матчу 3:3.

У першій частині гри українці вели у рахунку та досягли переваги у два м'ячі – їх забив Артем Габелок з донецького «Шахтаря» (один гол він реалізував з пенальті). Збірній Чехії вдалося відігратися, але потім наші хлопці знов вийшли вперед – відзначився Дмитро Луканов («Зоря» Луганськ).

Нажаль, суперникам України вдалося вдруге наздогнати нашу команду у рахунку. Матч так і завершився з нічийним результатом, хоча наприкінці зустрічі українці втратили шанс перемогти – київський динамовець Євген Чумак не забив пенальті.
 
Також у цей день у групі А відбулась зустріч збірних Азербайджану та Литви, яка завершилася з рахунком 3:2 на користь азербайджанців. За підсумками першого дня турніру, вони й очолили групу.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував матч так:

− Непоганий початок, 3:3 на табло і цікава гра на полі. Так, у нас були помилки, але я не можу пред'явити претензії ні до одного зі своїх гравців. Вони викладалися і у всіх горіли очі. Багато не забили, хоча мали всі шанси для цього. Не вистачило майстерності, але це те, що приходить з роками та матчами, і для хлопців цього віку немає нічого катастрофічного. У першому таймі я був невдоволений діями лінії оборони, але у цілому гра вдалася. Коментувати пенальті не буду, я не коментую дії арбітрів. У другому таймі я провів 6 замін, це не стільки тактичні ходи, скільки бажання дати пограти хлопцям. У нас 18 чоловік в команді, які приїхали сюди перш за все грати, а не сидіти на лавці запасних.

6 січня 2013 08:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00