Сьогодні 29 березня 2024 р.

Пидкивка: «Тренеры не дают спать днем, чтобы привыкнуть»

Збірна України (U-20) після тривалого перельоту через усю планету прибула до Нової Зеландії, де невдовзі розпочнеться чемпіонат світу. Нагадаємо, що у групі українці зіграють проти господарів турніру, а також збірними Мьянми та США. Єдиним представником «Карпат» у делегації збірної є воротар Роман Підківка. Інформаційний центр зв’язався з Романом і розпитав про деталі перебування українців у Новій Зеландії. 

«Загалом ми летіли понад 30 годин. З Києва вирушили до Стамбулу – це 3 години. Звідти вилетіли до Гонконгу – це ще 11 годин. Шість годин чекали на літак до Нової Зеландії і ще 12 годин туди летіли. Але зате нас дуже гарно зустріли – була українська діаспора, вони принесли для нас коровай і сіль. А танцями і співами нас зустрічали місцеві жителі у своїх національних костюмах» – ділиться враженнями Роман

«Звичайно, по приїзді ми ніяк не могли звикнути до нових умов. Не могли зрозуміти, яка зараз година. Дзвоню до Львова, а там усі сплять. У вас зараз обід? А у нас вже 9-а вечора. Тому наразі ми звикаємо. Тренери не дають нам вдень спати, щоб звикнути до умов. Замість сну у нас була прогулянка. Але добре, що клімат тут цілком нормальний, хоч до нього адаптовуватися не потрібно. Також повний порядок з харчуванням – хліб тут такий самий як у нас (сміється)». 

«Окленд – красиве місто, та й загалом Нова Зеландія дуже гарна. Правда, я така людина, що мене мало що може вразити. Хіба що порт сподобався своїми розмірами». 

«У нас вже були тренування. Як прилетіли – трохи розім’ялися, сьогодні ще одне заняття було, завтра одразу два, тактика. Поки тренуємося на нормальному полі, але невдовзі переїдемо в інший готель, з кращими полями». 

«Щодо наших суперників, то ми їх трохи вивчали в Києві. Загалом же усі ми прекрасно розуміємо куди приїхали. У нас сильний колектив, ми всі будемо битися за високі місця» – підсумував Роман Підківка.

22 травня 2015 13:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00