Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Костюк: «Исаенко может сыграть за первую команду «Динамо» с «Мариуполем»

Старший тренер «Динамо» (U-19) Ігор Костюк прокоментував упевнену перемогу своїх підопічних в Одесі над місцевим «Чорноморцем» (5:1).

– Так склалося, що довелося залучати гравців із Академії, але навіть за такої ситуації у нас було лише 16 футболістів у заявці. Вдячний хлопцям, у першу чергу, досвідченішим, а також молодим гравцям, що у них у всіх сьогодні були палаючі очі, грали сьогодні з величезним бажанням, виконали установку на матч, що принесло результат.

– Чому був відсутній сьогодні Ісаєнко?
– У зв’язку з великою кількістю дискваліфікованих у першій команді, його залучили туди й, цілком можливо, він зіграє завтра з «Маріуполем».

– З вашого боку, як можете пояснити червону картку, яку отримав Сирота у другому таймі?
– У тому моменті Саша вибивав м’яча, і за інерцією зачепив рукою суперника, який пресингував його. Головний та боковий арбітри не зважили на цей епізод, але підійшов четвертий рефері, який із Одеси, і сказав, що Сирота відмахнувся. Але це природнє положення рук, і, відповідно, не червона картка!

Я ніколи не обговорюю суддівство, але сьогодні однакові моменти трактувалися по-різному в наш бік та бік нашого суперника. Будемо дивитися цей епізод та подавати апеляцію до КДК.

– Тим не менш, залишившись у меншості, наша команда продовжувала контролювати гру та навіть забила ще один м’яч…
– Ви бачили, що сьогодні наші гравці продемонстрували хороше виконання, благо, якість поля дозволяла це робити, і досвідченіші хлопці вели гру, а молодь не випадала й робила все те, що ми просили від них.

– Навіть за впевненої переваги та рахунку ви не поспішали робити заміни…
– Був хороший малюнок гри, динаміка й ніхто з гравців не випадав. Наприкінці поєдинку втомилися Велетень та Єфименко, тому замінили їх. Та й у футболістів 2002 року народження завтра гра в Полтаві, й цілком можливо, що вони гратимуть там.

– Ванат сьогодні забив чотири м’ячі. Який із них найбільше сподобався особисто вам?
– Найголовніше, що у нього є величезне бажання, футбольна злість. У кожному епізоді, коли він сьогодні забивав, він проявив індивідуальну майстерність, агресію, тому якийсь один я не можу виокремити. Кожен із них був по-своєму красивим та важливим для нашої команди.

12 квітня 2019 19:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40