Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Кузнецов: «С составом для официальных матчей определились процентов на 80»

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олег Кузнецов задоволений, що на минулому зборі вдалося зібрати оптимальний склад.

Минулої неділі завершився тренувальний збір в юнацької збірної України (футболісти не старші 2001 року народження), під час якого вона провела два контрольні поєдинки з румунськими однолітками (2:2 і 1:3). Про підсумки цього збору розповів головний тренер синьо-жовтих Олег Кузнецов.

– Дуже важливо, що ми зібралися, по суті, бойовим складом, – сказав Олег Володимирович. – Такої розкоші в нашого тренерського штабу не було практично півтора року. А два матчі зі збірною Румунії дали нам достатньо інформації для роздумів.

– Позитиву вистачало?
– Видно було, що хлопці грали з бажанням, хотіли себе проявити, граючи вдома. Порадувало, що команді вдавалося створювати багато гольових моментів, тільки потрібно підтягнути реалізацію й постаратися уникати елементарних помилок в обороні. По грі суперник нас не перевершив, ми самі собі привозили голи. І знову ж таки – вдалося подивитися у справі футболістів, яких ми не бачили довгий час.

– Заключний етап підготовки до кваліфікації чемпіонату Європи відбудеться в жовтні?
– Так, і знову вдома. Робота розпочнеться 6-го числа, а 8-го й 10-го ми проведемо два контрольні поєдинки зі збірною Греції.

– Там ви будете награвати основу для офіційних матчів?
– У принципі, так. Хоча й два поєдинки з румунами відповіли на багато запитань. За великим рахунком, ми вже відсотків на 80 визначилися зі складом, який готуватиметься до кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що матчі кваліфікації Євро-2020 (U-19) команда Олега Кузнецова проведе 13-го, 16-го й 19 листопада. Суперниками українців у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.

12 вересня 2019 14:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40