Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кузнецов: «За кілька днів важко привести підопічних до спільного знаменника»

Після матчу з командою Білорусі (2:2) на турнірі BANNIKOV CUP головний тренер юнацької збірної України Олег Кузнецов відповів на запитання офіційного сайту УАФ.

– Олеже Володимировичу, довелося понервувати?

– Думаю, тут потрібно зробити знижку на те, що сьогодні ми грали по суті іншим складом, замінили 10 гравців. За кілька днів важко привести підопічних до спільного знаменника, тим більше, з огляду на те, що це перший наш збір. Проте ми уникли поразки й у боротьбі за перше місце в групі все залишається в наших руках.

– У таких матчах, як з Білоруссю, і проявляється характер команди?

– Безумовно. На розминці перед грою було видно, що хлопці трохи «плавають». Ми попереджали футболістів, що буде важко. Знову ж через те, що не було повноцінної підготовки, хтось із гравців проявляє себе трохи краще, хтось трохи гірше, але це нормальний процес, будемо працювати далі.

– Що вам не сподобалося в діях підопічних в матчі проти Білорусі?

– Напевно, було менше бажання, ніж у поєдинку з Вірменією. Але тут варто відзначити й білорусів, які зіграли на емоціях. Вони часто вступали в боротьбу, якщо потрібно було, діяли на межі можливостей. У наших хлопців я такого бажання не побачив, не було команди. Ми завжди в тренувальному процесі робимо акцент на тому, що на полі колектив повинен бути одним цілим.

– Чи могла бути якась розслабленість після впевненої перемоги над Вірменією?

– Яка може бути розслабленість, коли це дебютний збір, футболісти зібралися вперше. Повторюся, що в порівнянні з першим матчем ми замінили практично весь склад, і про особливу зіграність не могло бути й мови, але знову згадуємо про характер...

– 29 серпня доля першого місця в групі А вирішиться в поєдинку Україна – Болгарія. Ваша думка про суперника?
– Я спостерігав за Болгарією в матчі з Білоруссю. Не хочу образити білорусів і вірменів, але ця збірна виглядає трохи краще за них. Мене, якщо чесно, здивував рахунок 1:1 у зустрічі Болгарії та Вірменії…

28 серпня 2021 12:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00