Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Украина (U-19) – Грузия (U-19) 3:0. Без шансов для гостей

Юнацька збірна команда України U-19 завдала поразки одноліткам з Грузії у другому товариському матчі, який відбувся 30 квітня на НТК ім. В. Баннікова. Підопічні Олександра Головка здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0.
 
Після «сухої» нічиєї у першій контрольній зустрічі між українськими та грузинськими юнаками, керманич «синьо-жовтих» зробив ряд змін. Наставник збірної України видозмінив атакувальну ланку. На поле з перших з перших хвилин вийшли Швед та Бєлоусов. «Гірники» Зубков та Вачіберадзе, які були головними дійовими особами української команди у попередньому матчі, залишилися у резерві.
 
Саме «новенькі» принесли свіжість атакам збірної України. Лівий фланг команди Головка з початку гри почав загрожувати воротам грузинської збірної. І результату не довелося довго чекати. На 6-й хвилині Бєлоусов спробував пробити у падінні через себе після подачі кутового, але не влучив по м'ячу із забійної позиції. У наступній атаці воротар Курдадзе зреагував на удар головою Щебетуна з 10-ти метрів. Збірна Грузії одразу ж провела гостру контратаку, в якій Шуалайя лише дивом не замкнув прострільну передачу на дальній стійці.
 
На 14-й хвилині українці заробили кутовий і відкрили рахунок завдяки невідпорному удару Кльоца з-за меж штрафного майданчика. Наступна серія стандартів біля воріт гостей завершилася тим, що грузинську команду врятувала стійка після удару Щебетуна. На 29-й хвилині м’яч вдруге побував у воротах «хрестоносців». Осман віддав розрізну передачу на Бєлоусова, той прострілив у район воротарського, а Швед у падінні відправив м'яч у дальній кут.
 
Тим часом, у Солдатенка протягом першого тайму майже не було роботи. Лише на 33-й хвилині Вадиму довелося реагувати на удар Табідзе з району 11-метрової позначки.
 
Після перерви українці продовжили наступ на ворота грузинських однолітків. Якщо спробам Третьякова та Кірюханцева не вистачило влучності, то на 63-й хвилині Вачіберадзе з пенальті не залишив шансів Курдадзе. Мохевішвілі порушив правила у боротьбі з Зубковим, а українська «десятка» розвела м’яч та воротаря по різних кутах. На 74-й хвилині півзахисник «синьо-жовтих» був близьким, аби оформити дубль. Але голкіпер витягнув м’яч з ближнього кута після удару Вачіберадзе.
 
Підопічні Девдаріані могли провести гол престижу вже у компенсований арбітром час. М’яч після удару Хорхелі струсонув ліву від Солдатенка стійку.
 
Таким чином, збірна України на мажорній ноті завершила підготовку до участі в еліт-раунді чемпіонату Європи 2015 року. Вже 14 травня наші «збірники» стартуватимуть у міні-турнірі поєдинком із господарям – командою Боснії і Герцеговини.
 
Товариський матч
 
Україна (U-19) – Грузія (U-19) – 3:0
Голи:
Кльоц (14), Швед (29), Вачіберадзе (63, з пенальті).
Україна: Солдатенко – Осман, Матвієнко, Швед (Квич, 58), Кірюханцев, Бєлоусов (Мисик, 46), Щебетун (Зубков, 58), Зотько, Лук’янчук (к) (Вачіберадзе, 46), Кльоц (Казаков, 68), Третьяков
Грузія: Курдадзе – Чабрадзе (Думбадзе, 46), Маланія, Маргвелашвілі, Табідзе, Мохевішвілі (Мамучашвілі, 75), Шуалайя (Хорхелі, 46), Гоштеліані, Берідзе (Гогуадзе, 68), Хараїшвілі, Квірквія
Попередження: Лук’янчук (26), Зотько (38), Вачіберадзе (60) – Маргвелашвілі (40).

30 квітня 2015 16:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00