Сьогодні 19 квітня 2024 р.

«Динамо» U16 із великим рахунком перемогло італійську «Каттоліку Віртус» U17

Київське «Динамо» U16 (футболісти 2006 року народження) продовжує серію товариських матчів у Італії. Після перемоги з розгромним рахунком 11:0 у вівторок над командою «Салес» U17, наступного дня підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка у Флоренції провели ще один спаринг. Цього разу суперником української команди стали вихованці місцевого колективу «Каттоліка Віртус», які теж були на рік старшими за наших хлопців. Втім, перевага у віці не допомогла господарям, і кияни впевнено обіграли їх з рахунком 7:1. Відзначимо, що гра тривала два тайми по 40 хвилин.

На правах господарів активніше розпочали гру італійці. Суперник кілька разів завдав небезпечних дальніх ударів з-за меж штрафного майданчика, але їм забракло влучності – у цих випадках м’яч пролетів вище воріт. А ось щойно завершилася перша 15-хвилинка, динамівці відчули свою гру та почали втілювати власну перевагу у забиті м’ячі. Як і у попередньому поєдинку, початок розгрому суперника поклав Білий, який впродовж двох хвилин відзначився дублем. Спочатку Давид скористався передачею Кузьменка та майстерно перекинув воротаря, який необачно вийшов з воріт достатньо далеко, а згодом перехопив м’яч у суперника, який зіграв невпевнено, на замаху «прибрав» ще одного та лівою ногою перекинув голкіпера, подвоївши рахунок.

Надалі «Каттоліка Віртус» намагалася організовувати осмислені атаки, а не просто грала на відбій, втім, після стартової активності особливих моментів біля воріт Кіблицького не мала. У динамівців же хороші нагоди відзначитися ще були у того ж Білого, Пономаренка та Кузика, але довести їх до логічного завершення не вдалося.

До великого рахунок довів Пашко наприкінці першого тайму: Білий вдало зіграв у відборі та запустив партнера правим флангом, Кирило зблизився з воротами та спрямував м’яч точно у дальній кут. Але на цьому кияни не заспокоїлися: вже у компенсований час Пашко зберіг м’яч у межах поля, відкотив партнеру, той ще далі у дотик на Лобка, і Віталій з розвороту забив ще один м’яч «у роздягальню».

Другий тайм господарі теж розпочали активно. Хоча більше небезпечних моментів створили саме кияни – зокрема, Осипенко обіграв захисника, але влучив у суперника – відзначилися саме господарі, дещо скоротивши відставання у рахунку. Наші захисники не достатньо уважно зіграли проти Паренті, той вийшов до воріт та застав нашого воротаря зненацька. Втім, на більше італійців не вистачило – надалі забивали лише динамівці. Зробили вони це ще тричі, причому, усі м’ячі наша команда провела у завершальні 10 хвилин поєдинку.

Могли відзначатися ще, але на 61-й хвилині Шевченко зі штрафного влучив у поперечину! А через 9 хвилин Лобко після розіграшу кутового у стрибку головою ще раз переправив м’яч у сітку, теж оформивши дубль. Одразу після цього у хрестовину влучив Задорожний, а незабаром Калин забив шостий м’яч ударом низом. Фінальну ж крапку у зустрічі поставив Шевченко, який у компенсований час скористався передачею Чубова і вразив ворота. З його першою спробою впорався голкіпер, але Олександр опинився першим на підбиранні і добив м’яч у сітку.

У підсумку, 7:1 – впевнена перемога динамівців.

КАТТОЛІКА ВІРТУС U17 (Італія) – ДИНАМО U16 (Київ, Україна) – 1:7
Голи:
(50) – Білий (16, 18), Пашко (38), Лобко (40+3, 70), Калин (73), Шевченко (80+2).
Динамо: 12. Кіблицький (72. Суркіс, 41), 5. Захарченко, 13. Коробов, 3. Кузьменко (4. Кусий, 56), 17. Білий (20. Мариновський, 65), 14. Іщенко (16. Чубов, 68), 7. Осипенко (6. Хмельовський, 56), 8. Дикий (22. Шевченко, 61), 19. Пашко (9. Задорожний, 65), 11. Пономаренко (10. Лобко, 36), 18. Кузик (21. Калин, 56).

25 травня 2022 22:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40