Сьогодні 28 березня 2024 р.

Збірна України: відновлення й тренування у двох групах

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Наступного дня після програшу Австрії синьо-жовті не змінили докорінним чином свій робочий графік, провівши традиційний день відновлення. Збірна України залишається у своєму розташуванні в Бухаресті, стежачи за розвитком подій в інших групах.

У першій половині дня у хлопців була можливість трохи відпочити та відійти від негативних емоцій учорашнього матчу. Після обіду двоє гравців, Олександр Зінченко та Руслан Маліновський, зустрілися з представниками ЗМІ в Українському медіацентрі. Обоє зазначили, що сприймають критику вболівальників і вважають, що заслужили на неї. З іншого боку, збірники сподіваються на шанс виправити ситуацію та вийти до плей-офф, аби реабілітуватися перед усією країною та вболівальниками.

Увечері українці провели тренування на полі стадіону «Аркул де Тріумф». Традиційно для післяігрового дня футболісти, які вийшли у стартовому складі, здійснили невелику пробіжку навколо периметра газону та виконали відновлювальні вправи, зокрема, на розтягнення м’язів. Решта команди отримала повноцінне фізичне навантаження впродовж годинного тренування.

На вечері сьогодні команда привітала учорашнього іменинника Артема Довбика, який отримав святковий торт у подарунок.

Увечері на хлопців чекали відновлювальні процедури в сауні та басейні, а також масаж. І, звичайно, збірники з інтересом переглядатимуть вечірні матчі на Євро.

undefined

undefined

undefined

undefined

22 червня 2021 23:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39