Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Насичений передігровий день збірної України

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Передігровий день національна команда розпочала з прогулянки поміж мальовничими гольф-полями готелю Superior. Ранковий променад сприяє швидшому пробудженню й налаштовує тонус.

А ще після часу, проведеного на повітрі, легше засвоюється інформація, яку тренери подають гравцям під час теоретичних занять. Саме так і було сьогодні в робочому графіку синьо-жовтих — теорія після прогулянки.

undefined

undefined


А ввечері футболісти традиційно відпрацьовували почуте на передігровому тренуванні на «Сонячному», яке відвідало чимало представників українських мас-медіа. Нечисленні представники литовських ЗМІ, що прибули до Харкова, медіа-заходами збірної України не зацікавилися.

undefined

undefined


Після 15-хвилинки, упродовж якої журналісти спостерігали за тренуванням, збірники без «зайвих очей» сконцентрувалися на компонентах гри, якою прагнуть досягти максимального результату. Настрій у команді — бойовий: хлопці передчувають важливий поєдинок і очікують завтра на «Металісті» на вболівальницький аншлаг, який допоможе їм виконати задумане.

10 жовтня 2019 22:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39