Сьогодні 28 березня 2024 р.

Шевченко розраховує на Ярмоленка

По материалам оф. сайта ФФУ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав на найближчий збір головної команди країни 11-х гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах.



У списку  викликаних – Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Андрій Ярмоленко («Вест Хем Юнайтед», Англія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Руслан Маліновський («Генк», Бельгія), Роман Яремчук, Ігор Пластун, Роман Безус (усі – «Гент», Бельгія), Іван Петряк («Ференцварош», Угорщина), Едуард Соболь («Яблонець», Чехія), Артем Кравець («Кайсеріспор», Туреччина), Василь Кравець («Леганес», Іспанія).

Лунін – із командою
U-20 на чемпіонат світу

Голкіпер іспанського «Леганеса» Андрій Лунін у складі збірної України U-20 вирушить на чемпіонат світу, що розпочнеться в Польщі 23 травня. Він приєднається до національної збірної в разі, якщо команда U-20 припинить виступ на турнірі.

Початок збору – 25 травня в Харкові

Збірники з іноземних чемпіонатів прибудуть у розташування національної команди 25 травня. Саме цього дня в харківській резиденції синьо-жовтих, готелі Superior Golf & Spa Resort, розпочнеться збір. Двоє легіонерів, Едуард Соболь та Артем Кравець, можуть бути задіяні в матчах заключних турів чемпіонатів Чехії та Туреччини відповідно, що відбудуться 26 травня. У такому разі вони приєднаються до головної команди країни 1 червня – разом із гравцями, які виступають у вітчизняній Прем’єр-лізі. Повний список виконавців, викликаних на збір, буде оголошено пізніше.

Нагадаємо, що 7-го та 10 червня у Львові збірна України проведе поєдинки відбірного турніру Євро-2020 проти команд Сербії та Люксембургу.

7 травня 2019 11:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39