Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Шевченко назвал состав сборной на матчи с Италией и Чехией

Для участі у зборі, який проходитиме з 8-го по 16 жовтня і під час якого наша команда проведе два матчі – товариську зустріч з Італією 10 жовтня в Генуї та гру Ліги націй проти Чехії 16 жовтня в Харкові, головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко викликав 24-х футболістів.

До гравців з іноземних чемпіонатів, яких керманич викликав раніше, додалися футболісти, що виступають в українській Прем’єр-лізі. Також запрошення отримали й два легіонери, внесені раніше до резервного списку, – Ігор Пластун із бельгійського «Гента» та Іван Петряк з угорського «Ференцварошу».

Для 28-річного Ігоря Пластуна це перший виклик до головної команди країни. Свого часу киянин провів 15 матчів за молодіжні збірні України U-20 та U-21. Відзначимо повернення до лав синьо-жовтих динамівця Артема Бєсєдіна, який відновився після травми, а також півзахисника Івана Петряка, який востаннє отримував запрошення на перший збір цього року – березневий. Однак перехід Івана до «Ференцварошу» та яскрава гра за угорський клуб знову привернули увагу тренерського штабу. 

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ЯТОВ («Шахтар» Донецьк), Денис БОЙКО («Динамо» Київ), Андрій ЛУНІН («Леганес», Іспанія).

Захисники: Ярослав РАКІЦЬКИЙ, Богдан БУТКО, Сергій КРИВЦОВ, Микола МАТВІЄНКО (всі – «Шахтар»), Микита БУРДА («Динамо»), Олександр КАРАВАЄВ («Зоря» Луганськ), Василь КРАВЕЦЬ («Луго», Іспанія), Ігор ПЛАСТУН («Гент», Бельгія).

Півзахисники: Віктор ЦИГАНКОВ, Сергій СИДОРЧУК, Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ (усі – «Динамо»), Тарас СТЕПАНЕНКО, МАРЛОС (обидва – «Шахтар»), Андрій ЯРМОЛЕНКО («Вест Хем», Англія), Євген КОНОПЛЯНКА («Шальке», Німеччина), Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ («Генк», Бельгія), Олександр ЗІНЧЕНКО («Манчестер Сіті», Англія), Євген МАКАРЕНКО («Андерлехт», Бельгія), Іван ПЕТРЯК («Ференцварош», Угорщина).

Нападники: Артем БЄСЄДІН («Динамо»), Роман ЯРЕМЧУК («Гент»).

1 жовтня 2018 20:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39