Сьогодні 29 березня 2024 р.

Караваев: «Готов составить конкуренцию»

Своїми враженнями від появи у розташуванні національної команди та майбутніх суперників «синьо-жовтих» у кваліфікації ЧЄ-2016 поділився дебютант збірної Олександр Караваєв:

«Дуже приємно потрапити у збірну. Неодноразово говорив, що це честь для мене. Я грав у всіх юнацьких та молодіжній команді. Тому збулася моя велика мрія – потрапити у національну команду. Наразі маю виключно позитивні емоції і щирі почуття, що мені надали цей шанс.
 
У збірній мене прийняли дуже добре, привітали з викликом. Сказали, що все буде добре, якщо будемо викладатися на тренуваннях. В основу планую потрапили через інтенсивні тренування і вдалі ігри, аби тренери мали нагоду скласти про мене враження. Щоб бачили, що я готовий створити конкуренцію.
 
Іспанія за останні десять років два рази виграла Євро і стала чемпіоном світу. Це одна з найсильніших команд планети. Македонія намагатиметься грати дуже дисципліновано, захоче показати змістовний футбол і добитися результату. Упевнений, що ми демонструватимемо футбол ще кращої якості, ніж це було до цього дня».

5 жовтня 2015 19:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39