Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Сборная Украины: первый день в Словении

Александр ГЛЫВИНСКИЙ

Національна команда України прибула до словенського Марібора пізно вночі у неділю. О 00:20 літак зі збірниками на борту приземлився в аеропорту імені Едварда Русьяна. Ще 15 хвилин забрав переїзд до готелю «Арена», який на найближчі три дні стане домівкою для нашої команди.


 
На гірськолижному курорті
Сьогоднішній день розпочався зі сніданку, після якого хлопці мали нагоду прогулятися околицями міста. Власне мешкають українці біля підніжжя гірського хребта Погор’є в однойменному передмісті Марібора, де розташований найбільший гірськолижний курорт Словенії «Маріборське Погор’є». Сам готель розташований просто біля фінішу гірськолижної траси, на якій проводяться етапи Кубка світу. Звісно, зимовий сезон ще не розпочався, снігом навіть не пахне (температура повітря – плюс 10 за Цельсієм), зате чисте гірське повітря  дозволяє якнайкраще відновитися після виснажливого матчу. Збірна Словенії житиме за сто метрів від нас: завтра  опоненти поселяться у сусідньому готелі «Хабакук».
 
Перше тренування
О 15:45 за місцевим часом збірна України розпочала своє перше тренування на словенській землі. До стадіону «Людські врт», де 17 листопада відбудеться матч-відповідь, автобус дістався за 15 хвилин. Сьогоднішнє заняття відбулося на тренувальному полі клубу «Марібор», що розташоване обабіч згаданої арени. Традиційно гравці були поділені тренерським штабом на дві групи. Ті футболісти, котрі у вчорашньому матчі провели на полі більшість ігрового часу, обмежилися 20-хвилинною пробіжкою, а решта взяли участь у повноцінному тренуванні. Хлопці тренувалися з гарним настроєм та натхненням, цілком усвідомлюючи, що протистояння складається із двох матчів, і для досягнення мети потрібно зробити ще один важливий крок.
 
Після тренування на збірників очікують відновлювальні процедури та теоретичне заняття. Завтра «синьо-жовті» проведуть у Маріборі передматчеве тренування, а головний тренер та один із гравців візьмуть участь в офіційній прес-конференції. 

15 листопада 2015 17:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39