Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Сборная Украины провела открытую тренировку в Конче-Заспе

У понеділок, 23 березня, національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» у Кончі-Заспі.

Футболісти збірної України з’явились на тренування у доброму гуморі та протягом 15 хвилин спілкувались з представниками мас-медіа з приводу майбутніх матчів «синьо-жовтих» - кваліфікаційного поєдинку Євро-2016 зі збірною Іспанії та товариської зустрічі із командою Литви.

Хороший настрій супроводжував футболістів національної команди і протягом усього тренування. Тренерський штаб запропонував гравцям вправу, завдяки якій тренувальне поле заполонили сміх та веселощі. Гравців розділили на пари, яким за допомогою передач м'яча з рук до рук необхідно було доторкнутися "сферою" до будь-кого з гравців на майданчику. Йдеться про вправу на розвиток реакції та взаємодії у парі із найближчим на полі партнером по командіі. Воротарі традиційно тренувались окремо. 

Після цього гравці збірної України виконали бігові серії з прискоренням та вправи на виконання низових і верхових передач на короткі та середні дистанції. Другу частину тренувальної сесії команда присвятила двухсторонці.

Нагадаємо, перед тренуванням збірної України головний тренер Михайло Фоменко дав прес-конференцію напередодні вояжу національної команди до Іспанії.

 

 

23 березня 2015 21:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39