Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Матвиенко: «Каждый мечтает попасть в национальную сборную»

Наприкінці минулого літа гравець «Карпат» Павло Ксьонз отримав виклик до національної збірної України. Минуло трохи більше, ніж півроку і ще один карпатівець заслужив на запрошення до когорти найсильніших українських футболістів. Прекрасна гра 20-річного Миколи Матвієнка не залишилася поза увагою тренерів «синьо-жовтої» команди.

«Про виклик до збірної дізнався з Інтернету, – розповідає Матвієнко. – Мабуть, занадто рано про щось говорити. Це ж тільки розширений список. Я поки не спілкувався з тренерами головної команди країни. Тренерський штаб слідкує за всіма гравцями у багатьох поєдинках. Тим більше, у мене був досвід виступів за «молодіжку. Звичайно, кожен футболіст мріє потрапити до національної збірної. Заради цього щоденно наполегливо працюєш. «Карпати» провели два успішні матчі у новому році, про які у мене залишилися чудові враження. Особливо варто відмітити класну підтримку на «Арені Львів», – каже Микола.

«Я їхав до Львова, щоб допомогти новій команді і самому зростати в «Карпатах» як футболіст. Тут я отримую хороший досвід. Мені дуже приємно, що за мною слідкують. З таким тренером, як Олег Дулуб можна рости у професійному плані. В «Карпатах» чудовий колектив і я бачу, що у нас всіх є хороший потенціал», – вважає захисник.

«Моя перша збірна – U-15. Тоді і подумати про таке не міг. На цьому етапі далеко не заглядаєш, але певні проміжні цілі встановлюєш. Тому дуже приємно, що я отримав такий шанс», – резюмував Матвієнко.

16 березня 2017 22:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39