Сьогодні 28 березня 2024 р.

Украина – Косово: билеты уже в продаже

Шановні вболівальники!
 
Як вам відомо, 9 жовтня 2016 року національна збірна команда України з футболу проведе другий домашній матч кваліфікації чемпіонату світу ФІФА 2018. Суперником «синьо-жовтих» стане національна збірна Косова.
 
Домашній поєдинок знову має свої особливості як для команди, так і для її вболівальників. Адже, у зв’язку з тим, що Україна  не визнала статус Косово, як незалежної держави, провести матч на території України неможливо. Тож, аби гідно продовжити участь головної команди країни в кваліфікації світового чемпіонату, враховуючи пропозиції, що надходили від вболівальників, Федерацією футболу України прийнято рішення провести матч Україна – Косово у польському місті Краків, на стадіоні «Краковія» імені Юзефа Пілсудського. Початок матчу о 18:00 за місцевим часом.
 
Придбати квитки на матч Україна – Косово можна придбати на сайті www.esport.in.ua та в касах стадіону «Краковія».
 
Продаж квитків на сайті www.esport.in.ua триватиме з 29 вересня по 5 жовтня.
Вартість квитків: 100 грн, 150 грн, 200 грн, 250 грн, 275 грн, 600 грн.
 
Продаж квитків в касі стадіону »Краковія» ім. Юзефа Пілсудськоготриватиме з 7 по 9 жовтня включно. Розклад роботи кас: з 10:00 до 18:00.
Вартість квитків на території Польщі: 15 PLN, 22 PLN, 30 PLN, 37 PLN, 40 PLN, 90 PLN (ціни нетто +8% ПДВ згідно законодавства Польщі).
 
Кількість квитків в одні руки, як при замовленні на сайті www.esport.in.ua, так і при купівлі на території Польщі – 4 штуки «в одні руки».
 
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ:
Згідно законодавства Польщі кожний, хто бажає придбати квитки на матч, повинен пред’явити паспорт та мати його при собі, входячи на стадіон.
 
Купуючи квитки on-line на сайті www.esport.in.ua, в анкеті обов’язково потрібно ввести дані свого закордонного паспорту.
 
Вболівальникам, які придбали квитки on-line!
Ви замовляєте на сайті www.esport.in.ua лише певну категорію квитків, без зазначення конкретного сектору, ряду та місця. Після оплати замовлення, Вам на пошту надійде сертифікат для отримання квитків. Його необхідно роздрукувати та обміняти на квитки в касі стадіону «Краковія» ім. Юзефа Пілсудського 8 та 9 жовтня. У разі, якщо Ваше замовлення складає 2 чи більше квитків – місця будуть поруч.
 
Для отримання квитків при собі обов’язково необхідно мати закордонний паспорт. Більш детальна інформація буде повідомлена додатково, шляхом надсилання листа на e-mail.

30 вересня 2016 10:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39