Сьогодні 29 березня 2024 р.

Збірна України в Белграді: емоційна розрядка перед фінішним ривком

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Вечір п’ятниці 15 листопада для національної збірної України мав небуденні нотки.









Наприкінці традиційної колективної вечері головний тренер Андрій Шевченко привітав від імені команди Руслана Маліновського з народженням донечки.

undefined

Після цього всі збірники дружно заспівали Happy Birthday Віктору Циганкову, якому виповнилося 22 роки. Аби побажання та прагнення здійснилися, іменинник успішно задув свічки на торті, який спеціально з такої нагоди спік шеф-кухар головної команди країни Любомир Тошич.

undefined

Але й це ще було не все. Уже протягом кількох зборів у таборі синьо-жовтих не було новачків. Дебют Дмитра Іванісені вимагав церемонії посвяти. Тож півзахисник, як і належить, піднявся на стілець та виконав пісню.

Слід сказати, що Дмитро намагався заспівати якнайкраще, за що заслужив гучні оплески від партнерів. Хоча й без білих серветок у його бік на знак критики вокальних даних не обійшлося. Відверто кажучи, непросто задовольнити вибагливу публіку, та головного завдання, безперечно, було досягнуто – родина збірної прийняла новачка.

undefined

Важко переоцінити значення емоційної розрядки перед відповідальними матчами, та згадані події залишилися у вчорашньому дні. Сьогодні ж синьо-жовті повністю сконцентровані на підготовці до кваліфікаційного поєдинку із Сербією.

О 17.00 Андрій Шевченко разом з одним із гравців національної команди дасть прес-конференцію на стадіоні «Райко Мітич». А за півгодини після цього розпочнеться офіційне тренування українців, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Заключний для нашої збірної матч успішного відбору Євро-2020, нагадаємо, відбудеться 17 листопада (початок — о 16.00 за Києвом).

Збірна України: дві групи та перше тренування в Бєлграді

16 листопада 2019 10:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39