Сьогодні 28 березня 2024 р.

Бєсєдін на ЄВРО-2020 більше не зіграє

Збірна України перемогла Швецію з рахунком 2:1 і вийшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи, де зустрінеться з Англією. Однак тріумф коштував нашій національній команді дуже дорого. У першому екстратаймі Даніельсон пішов прямою ногою у боротьбу проти Бєсєдіна, зіграв спочатку в м’яч, а потім влетів під коліно українському нападникові, після чого форвард «Динамо» не зміг продовжити зустріч.

На післяматчевій пресконференції головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував стан гравця. Його слова наводить УАФ:

«Що стосується травми Артема Бєсєдіна, то лікар оглянув його. Сподіваємося, що колінні зв’язки не пошкоджені. Удар був дуже серйозним. Ми засмучені цим моментом. Дійсно, таке трапляється у футболі. Це один із дуже важких моментів, ще й на такому рівні. Артем пройшов складні випробування останніми роками. У нього нещодавно народилися діти. Ми всі його підтримуємо, він із нами. Хлопці будуть грати проти Англії ще й за Бєсєдіна».

Згодом Олександр Шовковський на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Бєсєдін вимушено покидає розташування збірної України і повертається у Київ:

«К сожалению, большие победы даются нам дорогой ценой! Мы не сможем больше расчитывать на помощь в следующих матчах Артема Беседина, разве что на его поддержку, но и она будет для нас дополнительным стимулом! Мы все надеемся, что все обойдётся и не будет сильных повреждений! Он вынужденно покидает расположение команды и возвращается в Киев, чтобы пройти полное обследование! … и вернуться еще более сильным!»

30 червня 2021 09:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39