Сьогодні 29 березня 2024 р.

Новини з табору збірної України: два тренування, хвороба Корнієнка та ювілей Макаренка

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

У п’ятницю національна команда провела два тренування і обидва – на стадіоні «Сонячний». Вранці заняття носило тактичний характер, а ввечері гравці реалізовували напрацювання в ігрових серіях.

Синьо-жовті активно відпрацьовують ігрові моделі, які застосують у контрольній грі з найближчим спаринг-партнером, однак, безумовно, з прицілом на матчі, які відбудуться під час фінального турніру Євро-2020. Розпочалося відшліфовування структури командної гри: тренування стають дедалі цікавішими, а боротьба за місце у складі – усе більш конкурентною.

На жаль, знову є неприємна новина щодо кадрового складу: Віктор Корнієнко захворів на ангіну й відправлений на лікування. Віктор провів кілька днів під пильним оком головного лікаря збірної України Артура Глущенка. Температура у гравця стабілізувалася, однак йому слід повернутися до нормальних фізичних кондицій, після чого буде прийнято рішення щодо його участі у другому підготовчому зборі національної команди.

undefined


Із приємних подій – ювілей Євгена Макаренка, якому у п’ятницю виповнилося 30! Із самого ранку – теплі обійми й щирі побажання від усіх збірників, а на вечері – ювіляра від усієї команди привітав головний тренер Андрій Шевченко. Зворушливий сюрприз приготувала Євгенові дружина Тетяна, яка передала до табору збірної відеопривітання від сім’ї та друзів, яке всі присутні й побачили перед початком вечері. Але на цьому приємні несподіванки не завершилися – шеф-кухар національної команди Любомир Тошич вивіз до зали два торти у формі футбольного поля, які також замовила кохана Макаренка.

undefined

undefined

undefined

undefined


Приємні емоції на завершення насиченого робочого дня – завжди доречні та ілюструють позитивний настрій у збірній України напередодні передігрового дня.

22 травня о 16.00 головний тренер Андрій Шевченко дасть прес-конференцію в конференц-залі готелю Superior, а через півгодини синьо-жовті – проведуть офіційне тренування, що, як і сьогоднішні заняття, відбудеться на полі «Сонячного».

Список гравців, присутніх наразі на зборі

Воротарі:
Георгій Бущан («Динамо»), Андрій Пятов, Анатолій Трубін (обидва – «Шахтар»).

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Денис Попов (усі – «Динамо»), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов (обидва – «Шахтар»).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Марлос, Георгій Судаков (усі – «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Богдан Лєднєв (усі – «Динамо»), Артем Бондаренко («Маріуполь»), Євген Макаренко («Кортрейк», Бельгія), Олександр Зубков («Ференцварош», Угорщина).

Нападники: Артем Довбик («Дніпро-1»), Артем Бєсєдін («Динамо»).

22 травня 2021 10:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39