Сьогодні 29 березня 2024 р.

Зинченко: «Уважаем сборную Чехии, но у нас свои цели»

Разом з Олександром Петраковим участь у передматчевій прес-конференції напередодні гри з національною командою Чехії взяв півзахисник збірної України Олександр Зінченко.

– Що ви можете сказати про гравців збірної Чехії, які виступають в англійській Прем’єр-лізі?
– Гравці, які виступають за клуби АПЛ, додаткового представлення не потребують. Це лідери збірної Чехії. Те, як ці футболісти та чеська команда загалом виступили на Євро-2020, заслуговує на повагу. Я думаю, завтра на нас чекає видовищна гра.

– Чи важко вам було спостерігати з трибуни за матчем із Францією та наскільки важливим є результат завтрашнього поєдинку?
– Із боку завжди важко дивитися гру, я взагалі не уявляю, що відчуває головний тренер. Того дня, коли я стану тренером, я, напевно, залишуся без волосся. Коли грає твоя команда, на трибуні футболісту завжди важче перебувати, ніж на полі. Ми дуже поважаємо збірну Чехії, але в нас свої цілі. Нам потрібен хороший результат завтра, щоби на позитивному фоні готуватися до наступних ігор.

– Прийміть вітання з народженням доньки та скажіть, як ви почуваєтеся, наскільки ця подія вплинула на вашу кар’єру?
– Дякую, усе добре. На жаль, у спортсменів таке життя, що за місяць, який минув із народження донечки, я навіть три ночі не зміг побути поряд із нею. Але я дуже мотивований, я чув, що коли з’являється дитина, життя змінюється. Зараз можу підтвердити, що це справді так.

7 вересня 2021 20:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39