Сьогодні 28 березня 2024 р.

Сборная Украины отправилась в Австрию

Пресс-служба ФФУ

Футбольний сезон в Україні вже традиційно закривають матчі національної збірної. Вже сьогодні наша головна команда вирушила до Австрії, де проведе 7-денний збір та зіграє контрольний поєдинок проти збірної Грузії. Напередодні відльоту команда зібралась в готелі «Платіум» під Києвом.

Виліт до австрійського Лінца, де базуватиметься збірна, було призначено на ранок суботи, тож збиралась команда протягом дня 5 червня, коли до готелю по черзі прибували футболісти. Відкрив збір нападник дніпропетровського «Дніпра» Євген Селезньов, який першим прибув в розташування головної команди та чекав на своїх партнерів. Потім «підтягнулися» і дебютант збірної дніпрянин Павло Ксьонз, і динамівці Андрій Ярмоленко та Сергій Сидорчук та інші.

Вже в Австрії до команди приєднається капітан команди Анатолій Тимощук, якого офіційно запрошено на фінал Ліги Чемпіонів, що пройде сьогодні в Берліні.

В день збору, 5 червня, у робочому графіку збірної було відновлення, яке зокрема стосувалось футболістів «Динамо» та «Шахтаря», які позавчора грали у фіналі Кубку України.

Щодо стану футболістів, то за словами лікаря команди Сергія Дереповського, складних травм у гравців немає. Однак у деяких учасників фіналу національного Кубку є легкі ушкодження, проте вони швидко відновляться. Окремо лікар розповів про Олександра Кучера, зазначивши, що у футболіста – рвана рана правої скроневої частини шкіри голови. Проте Дереповський дає оптимістичний прогноз: на його думку, травма не завадить футболісту взяти участь в найближчих матчах, зокрема, у зустрічі проти Люксембургу.

Сьогодні вранці збірна України вирушила до Австрії, а повернеться додому 13 червня, за день до кваліфікаційної зустрічі, чартерним рейсом Лінц-Львів.

6 червня 2015 17:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39