Сьогодні 29 березня 2024 р.

У таборі збірної: відновлення, тренування та переліт до Мадрида

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Прокидатися після перемоги завжди приємно. От і національна команда України після звитяги у стартовому матчі Ліги націй УЄФА розпочала 10-й день збору в піднесеному настрої. 

Спати довго збірники собі дозволити не можуть – уже за два дні наступна гра, проти Іспанії.

Після сніданку, що тривав до 10-ї ранку, команда розділилася на дві групи. 11 гравців учорашнього стартового складу залишилися у готелі й провели фітнес-тренування під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового. Набір відновлювальних вправ допоможе хлопцям швидше реабілітуватися після виснажливого поєдинку. У той же час інші 16 виконавців тренувалися на полі академії ФК «Рух», де вчора команда провела передігрове заняття. Завдання тренерського штабу нині – вирівняти функціональний рівень футболістів. Цьому має посприяти й робота, яку після завершення матчу виконала на полі «Арени Львів» та група гравців, що не брала участі у зустрічі.

undefined

undefined

  
Сьогодні після обіду у «Гранд-готелі» у збірної України було близько двох годин на відпочинок, після чого вона відправилася до аеропорту. О 16.00 выдбувся виліт чартерного рейсу Львів – Мадрид. До столиці Іспанії вирушили усі 27 футболістів, присутніх у таборі команди. Очікується, що політ триватиме близько трьох із половиною годин. Далеко від аеропорту Мадрид-Барахас збірна не від’їде: синьо-жовті розмістяться за 15 км від летовища – у готелі Eurostars Suites Mirasierra. Річ у тім, що стадіон молодіжної команди мадридського «Реалу», Estadio Alfredo di Stefano, де відбудеться наш матч з Іспанією, розташований у сусідньому з Барахасом дистрикті.

undefined

undefined

  
Однак для смутку причин немає: у будь-якому разі прогулянки іспанською столицею українцям не світили. Правила жорсткого карантину продовжують діяти, а тому нікуди за територію готелю збірники вийти не зможуть. Поле майбутнього протистояння синьо-жовті випробують завтра, під час офіційного передматчевого тренування.

4 вересня 2020 16:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39