Сьогодні 29 березня 2024 р.

Збірна України прибула до Сербії

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Сьогодні близько 12-ї години за європейським часом чартер, що виконував рейс Запоріжжя – Белград, приземлився у столиці Сербії. На його борту були 24 гравці національної команди України, у тому числі й Євген Коноплянка. Уранці в Євгена була нормальна температура, і лікарі дозволили йому подорож разом з усіма.

undefined

undefined


Новоспечений батько Руслан Маліновський прибув до Белграда з Мілана транзитом через Рим на годину раніше за команду. Тож збірну Руслан зустрів уже в готелі Crown Plaza, який стане третьою резиденцією синьо-жовтих на цьому зборі. З аеропорту до готелю збірники дісталися за 15—20 хвилин й особисто привітали партнера з народженням донечки.

undefined

undefined

undefined


Маліновський – не єдиний, хто сьогодні отримує привітання. Уже зранку хлопці вітали із днем народження Віктора Циганкова, якому виповнилося 22 роки.

Після прибуття до готелю в команди заплановані обід та відпочинок. Вечірнє тренування синьо-жовті проведуть сьогодні на стадіоні «Чукарічки».

Офіційні передматчеві заходи відбудуться завтра. О 17-й годині Андрій Шевченко та один із гравців зустрінуться з медіа в конференц-залі стадіону «Райко Мітич». А за півгодини українці розпочнуть передматчеве тренування на арені, де 17 листопада проведуть заключний поєдинок відбору до Євро-2020 проти Сербії (початок – о 16.00 за київським часом). Перші 15 хвилин заняття будуть відкритими для ЗМІ.

undefined


До слова, господарі свої медіа-заходи та офіційне тренування проведуть на дві години раніше не на арені матчу, а на території спортивного центру Футбольного союзу Сербії – о 15.00 та 15.30 відповідно.


15 листопада 2019 15:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39