Сьогодні 29 березня 2024 р.

Збірна України на ЄВРО-2020: підготовка до матчу з Австрією

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Після відновлювального дня синьо-жовті, сповнені сил та натхнення, розпочали підготовку до вирішального матчу групової стадії – проти Австрії.

До обіду в національної команди було теоретичне заняття, а ввечері теорія була реалізована на практиці під час тренування.

Однак ще до початку роботи двоє гравців, Георгій Бущан та Сергій Кривцов, продовжили гарну традицію ранкових зустрічей із журналістами в Українському медіацентрі. Варто відзначити, що під час прес-конференції збірники почули чимало теплих слів від українських медіа. Також запитання стосувалися найближчого матчу: і Георгій, і Сергій були одностайні в тому, що вирішальне значення для досягнення результату матиме психологічний чинник.

undefined


Ближче до вечора збірна вирушила у вже освоєному після повернення з Амстердама напрямку, до арени «Аркул де Тріумф», де незмінно тренується з понеділка. Суботнє заняття мало цілком предметний характер – тренерський штаб працює над варіативністю тактичних схем, які можуть бути застосовані в поєдинку з австрійцями, оцінюючи готовність футболістів національної команди до виконання специфічних ігрових завдань.

undefined


Година роботи минула в доброму темпі та позитивному настрої: усі хлопці максимально сконцентровані на якнайкращій підготовці до вирішальної гри групового етапу.

undefined


Завтра вже об 11.00 українці розпочнуть офіційне передігрове тренування все на тому ж стадіоні – «Аркул де Тріумф». О 15.15 головний тренер Андрій Шевченко та один із гравців почнуть офіційну віртуальну прес-конференцію для ЗМІ, акредитованих УЄФА для висвітлення ЄВРО-2020.

19 червня 2021 21:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39