Сьогодні 28 березня 2024 р.

Збірна України на ЄВРО-2020: тренування у Глазго та виліт до Рима

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Після радісних емоцій, пережитих учора разом з усіма українцями, синьо-жовті уже о 9-й снідали в готелі Crowne Plaza, а о 10.30 виїхали на тренування на вже знайомий стадіон «Фірхілл», на якому працювали вчора, у день матчу.

Арена ця – дуже шотландська, характерна для більшості невеликих стадіонів Великої Британії, де зароджувався футбол. Це – 10-тисячна домівка місцевого клубу «Партік Тісл», історія якого походить аж з 1876 року: символізм підкреслює емблема клубу у вигляді національного символу Шотландії – чортополоху.

У другому тренуванні на арені, яка бачила славні перемоги «будяків» у 50-х та 70-х роках минулого століття, сьогодні тренувалося 24 гравці збірної України. Як ми повідомляли, через травму розташування національної команди залишив Артем Бєсєдін.

Традиційно ті футболісти, які вчора вийшли на поле з перших хвилин, виконали комплекс відновлювальних вправ, завершивши їх стречингом. Решта команди провела інтенсивне годинне заняття для того, щоби вирівняти рівень функціонального стану з іншими партнерами по команді.

За кілька годин по обіді збірна України залишить готель Crowne Plaza, що став нетривалою, але щасливою резиденцією для синьо-жовтих. Виліт чартерного рейсу Глазго – Рим був запланований на 16.55 за місцевим часом. Після прибуття до Рима українці оселяться в готелі Parco dei Principi Grand Hotel & Spa.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Фото Павла КУБАНОВА

30 червня 2021 19:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39