Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Збірна України прибула до Львова

Після годинного перельоту з Харкова чартерний літак із синьо-жовтими на борту приземлився у Львові.

У складі команди на даний момент – 28 гравців. Як ми повідомляли раніше, до «молодіжки» було відправлено Олександра Сироту. Усі інші продовжують претендувати на місце в заявці на гру зі Швейцарією.

Одразу з летовища хлопці виїхали до свого традиційного розташування в столиці Галичини – «Гранд-готелю». Дуже важливо, що у збірної України є місця, в яких її завжди радо чекають. Традиційний сервіс найвищого ґатунку та тепла турботлива атмосфера оточували збірників у харківському готельному комплексі Superior Spa & Golf Resort, який тренери, гравці та персонал залишали з відчуттям щирої вдячності.

undefined

undefined


Так само професіоналізм високого класу з порогу відчутний і у львівському готелі. На першому місці, крім сервісу, заходи безпеки відповідно до вимог карантину. Усі члени збірної постійно застосовують індивідуальні засоби захисту. Водночас і персонал «Гранд-готелю» постійно перебуває в захисних масках, лише за необхідності контактуючи з відповідальними представниками менеджменту головної команди. Усі члени делегації живуть в окремому крилі, не перетинаючись із іншими відвідувачами.

undefined

undefined


Сьогодні перед вечерею представники команди в повному складі здали вже третій ПЛР-тест за ці збори. Нинішній проведений уже безпосередньо УЄФА як організатором турніру Ліги націй. Результати досліджень будуть готові за добу.

Завтра синьо-жовті весь день проведуть у готелі, аби уникнути будь-яких контактів із зовнішнім середовищем. А ввечері, о 18.30, відбудеться офіційна передматчева прес-конференція за участю головного тренера збірної Андрія Шевченка та її капітана Андрія Пятова. Після цього головна команда України проведе офіційне тренування на газоні «Арени Львів», перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників мас-медіа. Через карантинні обмеження представники ЗМІ зможуть поспостерігати за частиною заняття лише з медіа-трибуни.

1 вересня 2020 22:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39