Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кількість квитків на Португалію збільшать за рахунок перекупників

Сьогодні у продаж надійшла нова партія квитків на поєдинок Україна – Португалія, який відбудеться 14 жовтня на НСК «Олімпійський».

У рамках програми квиткового Fair Play було ухвалено рішення надалі збільшити кількість партій продажу квитків, що спростить процедуру перевірки й контролю їхньої реалізації та мінімізує ризики викупу перепусток перекупниками.

За результатами перевірки квитків із першої партії було анульовано 2748 одиниць, придбаних у перекупників. Усі вони передані у вільний продаж на сайті ticketsbox.com . Те, що це квитки саме від перекупників, підтверджує, зокрема, невідповідність зазначених на квитку особистих даних (ім’я та прізвище).

Для перевірки квитків сервіс ticketsbox.com створить кризовий центр, який розпочне роботу в суботу, 12 жовтня на території НСК «Олімпійський» і працюватиме до 14 жовтня включно. Відвідати кризовий центр варто лише тим, хто придбав квиток у перекупників. При собі необхідно мати посвідчення особи та куплений квиток.

Також нагадуємо, що паралельно купити квитки на матч Україна – Португалія ви можете, придбавши квиток на поєдинок Україна – Литва, який відбудеться 11 жовтня на ОСК «Металіст» у Харкові. Тож розмір останньої партії квитків на поєдинок Україна – Португалія для всіх уболівальників залежатиме від того, скільки квитків залишиться із квоти Україна – Литва + Україна – Португалія.

2 жовтня 2019 22:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39