Сьогодні 17 квітня 2024 р.

Караваєв: «Добре, що ми двічі забили. Це додає настрою»

У першому матчі групи С підопічні Андрія Шевченка не встояли перед нідерландцями – 2:3. Після гри такий результат оцінив захисник Олександр Караваєв.

«Якщо говорити про останні хвилини, то, швидше за все, нам не вистачило концентрації. Та й загалом, пропускали такі голи, що, якби зіграли простіше, можливо, не було б таких небезпечних моментів біля наших воріт. Будемо розбирати свої помилки та старатися не допускати їх у наступних матчах. Загалом змішані почуття, оскільки витягнули такий поєдинок. На 80-й хвилині бачили, що можемо, є сили, головне – втримати концентрацію. Якби простіше зіграли…

Ми очікували такої гри від суперника, оскільки переглядали матчі Нідерландів, знали, як вони діятимуть. Ми в тих зонах частіше за все й були, перекривали їх, щоб опоненти не створювали небезпеки біля наших воріт. Звичайно, висококласні нідерландські футболісти індивідуально десь перегравали нас. Але ми старалися за рахунок командних дій перекривати їм зони. Ми були готові до такого футболу.

Якщо згадати моменти, то їх було багато і біля наших воріт, і біля чужих. На перших хвилинах ми створили момент, а потім одразу була небезпечна контратака суперників. Надалі також були обміни моментами. У другому таймі ми пропустили два голи, потім зібралися. Ярмоленко оформив чудовий гол, забив Яремчук. Видовищний поєдинок, шкода, що такий результат.

Ми забили два голи. Після першого з’явилася надія, що можемо відзначитися ще та витягнути гру. За чотири хвилини забили знову. Рахунок став 2:2, ми розуміли, що можемо здобути очки. Не грали на відбій, а продовжували показувати свій футбол, не відходили від власної структури. Старалися так само грати, можливо, менш агресивно в атаці. Проте якби виникла можливість вибігти в атаку, то ми б це зробили. Важливо було зіграти більш надійно в обороні, оскільки залишалося лише 10 хвилин.

Поки що рано говорити про ситуацію в групі, попереду ще два матчі. Усе буде залежати від наступної гри та останньої. Уже потім будемо дивитися на очки, забиті та пропущені м'ячі. Добре, що ми двічі забили. Це додає настрою на наступні поєдинки.

Видно було, що хлопці віддали всі сили, були виснажені і фізично, і морально. Пропущений гол наприкінці – неприємно. Але радує те, що ми виконуємо настанови тренерського штабу, у нас це виходить. Ми знаємо, як можемо добитися результату, та постараємося це зробити», – сказав Караваєв.

14 червня 2021 12:22







Матеріали на тему

«Благодарю команду за реакцию на практически проигранный матч»
13 червня 2021 23:59


Нидерланды – Украина 3:2. ЕВРО-2020, группа C. Отчет об оранжевой премьере
13 червня 2021 23:55




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЕВРО-2020, группа C. Нидерланды – Украина 3:2. Обзор матча

 

14 червня 2021 00:35