Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Збірна України: поки що в обоймі всі, окрім Зінченка

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ



Сьогодні по обіді національна команда зібралася в центрі Києва – у готелі «Опера», в якому синьо-жовті налаштовувалися на попередню переможну для них гру – проти Португалії.

Тож зустріч із партнерами по команді мала для хлопців подвійну приємність, адже до «Опери» збірна поверталася після історичної перемоги 14 жовтня – на спільну командну вечерю.

undefined


А от для кого приємні переможні емоції в таборі головної команди країни поки що незнайомі, так це для новачка збірної Дмитра Іванісені, який з’явився у холі готелю одним із перших. Що ж, буде більше часу для адаптації – і до вимог, і до атмосфери.

undefined


Одразу після заїзду на збірників чекали обід та невеликий відпочинок.

Увечері команда проведе тренування, основною метою якого буде відновлення ігрових кондицій. Більшою мірою це стосується виконавців, які не були задіяні в останніх матчах за свої клуби або отримати мало ігрової практики.

undefined


За винятком Олександра Зінченка, який проходить курс реабілітації в Англії, усі інші футболісти, що мають ушкодження різного ступеня важкості, прибули до розташування головної команди країни – у тому числі й Жуніор Мораес, якого вчора в матчі чемпіонату України «Шахтар» – «Динамо» (1:0) винесли з поля на ношах. Накульгуючи, нападник привітався з гравцями, тренерами та персоналом синьо-жовтих.

undefined


По обіді на Мораеса та інших хлопців, в яких є питання щодо здоров’я, чекає обстеження та консультації з головним лікарем збірної України Артуром Глущенком, після чого стане зрозуміло, хто і в якому поєдинку зможе допомогти національній команді у вирішенні поточних завдань.


11 листопада 2019 15:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39