Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Тренировка на морозе, травма Кравца: последние новости из лагеря сборной

Снігопад у столиці, який сьогодні спричинив низку подій, прирівняних до стихійного лиха, втрутився й у графік збірної України.

Через негоду тренування, що було попередньо призначене на 12-ту, тренерський штаб змушений був перенести на 17-ту. А от у другій половині дня сніг припинив падати, і працівники НСК «Олімпійський» за допомогою студентів-волонтерів Національного університету фізичного виховання та спорту України очистили газон від товстезного шару «білого дива».

undefined

undefined


Тож тренування відбулося на полі звичного, зеленого, кольору, і червоні м'ячі, які про всяк випадок приготували адміністратори, не знадобилися.

Приємною несподіванкою для синьо-жовтих став візит на вечірнє заняття одного з трьох «сотників» національної команди Руслана Ротаня, який зіграв свій 100-й матч за збірну ще навесні цього року, а завершує 2018-й на посаді тренера. Ті хлопці, які пліч-о-пліч із Русланом захищали кольори головної команди країни, тепло обійнялися з ним – у тому числі й головний тренер Андрій Шевченко.

undefined


Ротань прийшов підтримати нещодавніх партнерів перед складними виїзними матчами й водночас поспостерігати за тренувальним процесом, що для його нової роботи дуже цінно.

За температури -2°C тренування пройшло у високому темпі – ніхто не хотів мерзнути. Адже навіть при ввімкненому підігріві стояти на місці було дуже холодно. Виконавши поставлені тренерами завдання та повернувшись до готелю, хлопці зі смаком повечеряли й вирушили відпочивати.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


Неприємністю дня стала інформація про те, що захисник Василь Кравець не зможе допомогти команді у найближчих матчах. Учора під час відкритого тренування Василь зробив різкий рух й отримав защемлення м'язу поперекового відділу. За оцінкою головного лікаря збірної України Артура Глущенка, таке ушкодження спричинить відсутність фізичної активності гравця упродовж 7-10-ти днів. Відтак Кравець повертається до розташування свого клубу, де пройде курс реабілітації. Побажаємо Василеві якнайшвидшого відновлення зі сподіванням, що наступного року захисник повернеться до лав синьо-жовтих і відзначить цю подію дебютом у грі.

На завтра в команди заплановано переліт до Словаччини. На 12.00 призначено виліт з аеропорту Бориспіль до Братислави з подальшим переїздом до Трнави.

Завтра ж футболісти випробують газон стадіону імені Малатинського, на якому в п'ятницю зіграють зі словаками заключний для себе матч групового турніру прем'єрної Ліги націй УЄФА.

14 листопада 2018 22:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39