Сьогодні 28 березня 2024 р.

Розпочато продаж квитків на матч Україна – Нігерія

Після тривалої паузи національна збірна України з футболу повертається до Дніпра. 10 вересня на стадіоні «Дніпро-Арена» підопічні Андрія Шевченка проведуть контрольний матч проти збірної Нігерії (початок гри – о 21.30). Головна команда країни розраховує на підтримку своїх уболівальників. Адже матч Україна – Нігерія має важливе стратегічне значення в підготовці до жовтневих поєдинків кваліфікації чемпіонату Європи-2020 Україна – Литва та Україна – Португалія. Тож підтримаймо синьо-жовтих на трибунах «Дніпро-Арени»!

Продаж квитків на матч Україна – Нігерія відбувається виключно на сайті ticketsbox.com. Ціни – від 80-ти до 400 грн. УМОВИ ПРОДАЖУ On-line на сайті ticketsbox.com: Одна особа може придбати не більше чотирьох квитків. Для придбання квитків необхідно лише зареєструватися на сайті.

Квитки не іменні. Після здійснення процедури оплати на електронну адресу замовника надійдуть усі електронні квитки для кожної особи окремо. Уболівальник купує квиток на певний сектор, ряд, місце. Квитки обміну та поверненню не підлягають. Про продаж квитків у касах «Дніпро-Арени» буде повідомлено додатково.

20 серпня 2019 13:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39