Сьогодні 29 березня 2024 р.

Новини з табору збірної України: підготовка до Північної Македонії

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ, прес-секретар збірної України

Сьогоднішній ранок у національній команді розпочався, як і годиться, зі сніданку, після якого хлопці могли відпочити або індивідуально займатися у тренажерному залі.

Щоправда, для двох збірників перша половина дня була позначена зустріччю з мас-медіа. Едуард Соболь та Олександр Тимчик поспілкувалися із журналістами в Українському медіацентрі. Обидва гравці не взяли участі в першому матчі на Євро, однак підтвердили, що докладають усіх зусиль, щоби потрапити до складу, наголошуючи на унікальності моменту — участі у фінальному турнірі.

На обіді команда привітала масажиста збірної Андрія Махна, якому сьогодні виповнилося 45 років. За гарною традицією, шеф-кухар Любомир Тошич вивіз у ресторан святковий торт, посеред якого іскрився бенгальський вогник, який не так просто загасити з першого подиху. Зрештою іменинник упорався із завданням, а решта хлопців із задоволенням поласувала літнім малиновим десертом.

Вечірнє тренування синьо-жовті, як і вчора, провели на полі «Аркул де Тріумф». До слова, трава на цьому стадіоні — гібридна, тобто наполовину натуральна зі штучною, саме така, як на «Арені Націонале». У занятті взяли участь усі гравці, крім Олександра Зубкова, який зараз відновлюється після ушкодження в матчі з Нідерландами. Як показало обстеження, у Зубкова — розтягнення камбаловидного м’яза ноги. За словами головного лікаря національної команди Артура Глущенка, футболіст відновлюватиметься в розташуванні збірної з тим, щоби допомогти команді на цьому Євро.

Збірники провели тренування, награваючи командну структуру під свого найближчого опонента – Північну Македонію, аналізу гри якої було присвячене сьогоднішнє теоретичне заняття.

Робота на газоні стадіону «Аркул де Тріумф» пройшла в запланованому форматі: команді дуже сподобалося покриття. Відтак, на прохання головного тренера Андрія Шевченка, завтрашнє передматчеве тренування також відбудеться на цьому стадіоні. До слова, заняття буде ранковим і розпочнеться об 11.00 (перші 15 хвилин, як годиться, будуть відкритими для ЗМІ).

У той же час офіційна прес-конференція головного тренера та гравця відбудеться в конференц-залі «Арени Націонале»: компанію Андрію Шевченку складе Микола Матвієнко. Початок віртуальної зустрічі з мас-медіа — о 15.30 за Києвом.

Уся команда також прибуде на «Арену Націонале», але цього разу не для тренування, яке буде проведене вранці, а для того, щоби відчути газон. Після нетривалої «прогулянки» полем на арені гри синьо-жовті повернуться до свого розташування — готелю «Каро», аби налаштуватися на свій другий груповий матч на Євро.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Фото Павла КУБАНОВА

15 червня 2021 22:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39