Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Сборная провела первую тренировку на Сардинии

Збірна України провела перше тренування на острові Сардинія, де розпочала підготовку до фінального турніру Євро-2016. Заняття, що відбулося на футбольному полі готельного комплексу «ForteVillage», носило відновлювальний характер.
 
В ігрових серіях взяли участь гравці «Динамо» та «Дніпра», а також півзахисник «Зорі» Іван Петряк (відіграв один тайм у фіналі національного Кубка) та голкіпер «Бешикташа» Денис Бойко. Решта учасників суботнього фіналу Кубка України, а також оборонець «Шахтаря» В’ячеслав Шевчук, який у цьому матчі участі не брав, і півзахисник алма-атинського «Кайрату» Анатолій Тимощук обмежилися біговою роботою, хоча й не відмовили собі у бажанні пограти у «квадрат» або ж побити по воротах.
 
Ввечері температура у місці, де розташувалися «синьо-жовті»  опускається до 15-17 градусів (вдень – 24-26 за Цельсієм): поруч гори і це дається взнаки. Відтак тренерському штабу знадобилися легкі парадні олімпійки, а гравці займалися із задоволенням, адже спеку під час тренування ніхто не любить.
 
Очікується, що у сьогоднішньому тренуванні однакове ігрове навантаження отримуватимуть усі запрошені на збір гравці.

undefined

undefined

 

24 травня 2016 14:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39