Сьогодні 19 квітня 2024 р.

ТМ. Верес – Слован (Словакия) 1:0. Первая победа ровенчан

Свій п`ятий контрольний матч у рамках тренувального збору, що проходить у турецькій Анталії – провів рівненський «Верес». Суперником рівненської команди став словацький «Слован» із Братіслави.

У матчі проти третьої на цей момент команди словацької Фортуна-ліги головний тренер рівнян Юрій Свірков дав можливість проявити себе гравцям, що не виходили на поле у попередньому спарингу проти казахстанського «Жетису». Ігрову практику також отримали потенційні новачки команди.

Як і у матчі проти «Жетису», у цій грі знову не зіграв Володимир Адамюк. Він продовжує відновлюватися після невеликого ушкодження, отриманого в одному із попередніх спарингів.

Єдиний у матчі і переможний гол рівняни забили після передачі Артура Западні і точного удару Михайла Сергійчука. Раніше ж Сергій Борзенко не реалізував пенальті.

У суботу, 10-го лютого, «Верес» зіграє заключний спаринг-матч турецького збору – проти мінського «Динамо». А вже 13-го лютого рівненська команда повернеться до України, де продовжить підготовку до матчу чемпіонату УПЛ проти полтавської «Ворскли».

ТМ. ВЕРЕС – СЛОВАН (Словаччина) – 1:0
Гол:
 Сергійчук (90).
Сергій Борзенко не реалізував пенальті.
Верес: Фастов (гравець на перегляді) – Борзенко, Приймак, гравець на перегляді, Западня, Морозенко, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Сергійчук, гравець на перегляді. 

6 лютого 2018 18:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30