Сьогодні 18 квітня 2024 р.

«Динамо» (U-16) – переможець LFF Independence Cup 2019!


Клеман: «Мы провели хорошую репетицию перед матчем с «Динамо»


++

Главный тренер «Барселоны» Эрнесто прокомментировал состояние Лионеля Месси.

«Он находится в процессе восстановления, и я не знаю, будет ли он готов к старту Примеры. Все выглядит довольно сложно», – сказал Вальверде Goal.

Напомним, 32-летний аргентинец пропустил предсезонное турне «Барселоны» в США. Форвард все еще восстанавливается после травмы икроножной мышцы.

«Барселона» откроет сезон выездным матчем с «Атлетик Бильбао». Встреча состоится 16 августа, в пятницу.
уафутбол
++

На міжнародному футбольному турнірі LFF Independence Cup 2019, що проходить цими днями у столиці Латвії Ризі серед футболістів 2004-го року народження, настав час вирішальних матчів.

У фінальному поєдинку «Динамо» U16 зустрілося із польською «Ягеллонією», яка у півфіналі перемогла російський «Майстер Сатурн» 2:1. Із цією командою підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза вже перетиналися на груповому етапі та поступилися із рахунком 0:2, хоча слід відзначити, що результат того поєдинку нічого не вирішував, адже до того часу динамівці вже забезпечили собі місце у півфіналі.

Цього разу поєдинок вийшов напруженим та динамічним. На початку зустрічі команди придивлялися одна до одної та боролися за ініціативу і володіння м’ячем у центрі поля, відзначаючись окремими гострими випадами та ударами у напрямку воріт. До певного часу нашим гравцям не вдавалося підібратися занадто близько до воріт суперника. Але після пристрілки кияни перейшли до рішучих дій та почали регулярно загрожувати воротам суперника, застосовуючи як подачі і простріли з флангів, так і проходи по центру. Нарешті, зусилля українців були винагороджені, і одна з атак завершилася взяттям воріт: отримавши перспективну передачу з флангу Слесар чудово розпорядився м’ячем у штрафному майданчику та майстерно переграв воротаря, вивівши свою команду уперед – 1:0! Вже вдруге на турнірі Артем відзначив гол у своєму фірмовому стилі, зробивши сальто.

Надалі гра знову перемістилася у середину поля, ніхто не хотів поступатися у боротьбі, тому не дивно, що арбітру доводилося зупиняти гру, фіксуючи порушення правил. Динамівці використовували кожну можливість для несподіваних та стрімких проходів до володінь суперника, як, наприклад, тоді, коли двічі на ударній позиції опинявся Царенко, але спочатку м’яч після його удару трохи розминувся із площиною воріт, а потім на нього зміг зреагувати воротар, забравши м’яч у руки.

Другий тайм активніше розпочали поляки, прагнучи переломити хід поєдинку на свою користь, але підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза вчасно зустрічали суперника і не підпускали занадто близько до власних воріт. Лише одного разу Філатову довелося переривати перспективну подачу до штрафного майданчика зліва та нейтралізовувати загрозу. Динамівці відповіли значно небезпечніше: стрімку атаку за участі Горбача і Царенка головою завершував Бенедюк – зовсім поруч зі стійкою.

У середині тайму «Ягеллонія» ще більше активізувалася, і якщо спочатку удар головою у нападника поляків після подачі зліва не вийшов, то у наступній атаці вже нашому воротарю Ісаченку довелося рятувати свою команду, реагуючи на удар суперника у правий від себе нижній кут воріт. У виконанні ж динамівців слід відзначити атаку, у ході якої Слесар віддав передачу на Ганжолу, Владислав прострілив до штрафного майданчика, але ніхто з партнерів не замкнув, і м’яч опинився в руках у голкіпера. Було помітно, що футболісти обох команд втомилися, адже для них це був п’ятий матч за три дні, тому наприкінці поєдинку вже не могли грати на високих швидкостях. «Ягеллонія» з останніх сил намагалася зрівняти рахунок після подач зі стандартів, але динамівці надійно та злагоджено захищалися, вчасно перехоплюючи м’яч та зустрічаючи суперника на чужій половині поля. За кілька секунд до фінального свистка Фернандо навіть відзначився ударом по воротах, з яким впорався воротар.

Тож «Динамо» U16 – переможець турніру LFF Independence Cup 2019! «Ягеллонія» - друга, а «Майсер Сатурн», який у матчі за третє місце мінімально обіграв «Тоттенхем» 1:0, – третій.

«LFF Independence Cup 2019». Фінал

11.08.2019. Yelgava. Stadions ZOC.

«Динамо» – «Ягеллонія» (Польща) – 1:0
Гол: Слесар (13).
Динамо: 1. Ісаченко, 16. Канаєв (23. Корінний, 31), 4. Філатов, 3. Волковицький, 2. Єременко, 8. Бенедюк, 9. Ганжола, 18. Мельниченко (19. Березинець, 49), 7. Слесар, 5. Царенко (к), 11. Горбач (20. Фернандо, 56).

 

11 серпня 2019 13:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 780-го дня повномасштабної війни

 

13 квітня 2024 21:10