Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Заглембе (Карпаты) – Карпаты 2:3. Карраскаль соскучился за футболом

Практично одразу після прибуття на короткотривалі збори до Польщі, карпатівці провели перший із двох запланованих спарингів. Суперником «левів» стало «Заґлємбе» із Сосновца, що цього року завоювало право підвищитися у класі і вийти до Екстракляси. Саме на домашньому стадіоні поляків спаринг і відбувся. 

«Карпати» вийшли на матч у такому складі: Пеньков, Мірошніченко, Лобай, Федецький, Гуцуляк, Голодюк, Вербний, Варгас, Мякушко, Швед, Ді Франко. 

Обидві команди намагалися діяти у ритмі, з високими швидкостями та бажанням. Львівська команда надійно тримала оборону і досить непогано атакувала. Зокрема, кілька непоганих проходів із подальшими прострілами вдавалися Мірошніченку, як завжди гостротою відзначалися Швед із Мякушком. Останньому і вдалося забити – після затяжної атаки «левів», господарі наче відвели загрозу, але так лише здавалося. Швидше перехоплення і Мякушко точно пробиває низом із гострого кута – 0:1.

Невдовзі гості могли подвоювати рахунок, зокрема, після хороших прострілів з флангу нагоди отримували Гуцуляк та Швед, але їхні удари заблокували оборонці. 

Натомість «Заґлємбе» не мав наміру йти на перерву без голів і в кінці тайму суттєво додав в агресії та атаках. У підсумку, поляки скористалися шпариною в обороні «Карпат» і рахунок зрівняли. А невдовзі могли забити і вдруге, але Пенькова виручила штанга. 

У перерві Олег Бойчишин зробив кілька замін: на поле вийшли Ковтун, Сандохадзе та Карраскаль. Колумбієць пропустив останні спаринги через ушкодження, але щойно увійшовши у гру показав, наскільки він заскучив за футболом. У компанії Шведа та Мякушка, а також маючи надійні тили, ударна карпатівська трійка добряче «повозила» суперника і дуже швидко забила. Кілька передач у карному і Мякушко спокійно пробиває повз кіпера «Заґлємбе» – 1:2. 

Трійка невдовзі перетворилася на двійку – Мякушко поступився місцем Санчесу. Свою порцію ігрової практики отримали Ербес, Лебеденко, трохи згодом Чачуа і Кльоц. У період між пертурбаціями поляки знову зрівняли рахунок – у швидкій атаці нападнику «Заґлємбе» вдався сильний і точний удар низом у дальній кут.

«Карпати» могли виходити вперед уже в наступній атаці. Карраскаль відібрав м’яча на фланзі і почав знущатися з польської оборони. Обіграв трьох суперників, викликавши на трибунах хвилю емоцій, але у ворота примудрився не влучити... «Заґлємбе» швидко зрозуміло, що до чого і колумбієць почав все частіше опинятися на газоні. І Хорхе за це помстився. Ербес жорстко зіграв в центрі поля, відібравши м’яча у захисника і кинув Карраскаля вперед. «Десятка» легко обдурив суперника, показавши, що віддаватиме пас, натомість сильно пробив із лінії карної зони – кіпер зачепив м’яча лише кінчиками пальців – 2:3.   

Свої хвилини на полі отримали і молоді карпатівці – Роман Толочко та Артур Діма. Із загальної картини вони не випадали, свої позиції тримали надійно.

8 липня 2018 21:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55