Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Зирка – Николаев 4:3. Блеск Эсеолы

В середу кропивницька «Зірка» провела на навчально-тренувальних зборах в Ужгороді два поєдинки. У першому з них команда здобула вольову перемогу над представником першої ліги МФК «Миколаїв» з рахунком 4:3.

Слід зазначити, що у складі кропивничан у цій грі діяло багато молодих футболістів та потенційних новачків.

Як розповів після матчу головний тренер «Зірки» Роман Монарьов, у першому таймі його команда припускалася великої кількості помилок у простих ситуаціях. Зокрема, через те, що в нескладних епізодах при виході з оборони молоді оборонці віддавали м’ячі чужим гравцям, кропивничани і пропустили ще в першому таймі на 33-й та 37-й хвилинах. Щоправда, ще до перерви кропивницькій команді вдалося скоротити відставання в рахунку. Кирило Дришлюк класною вертикальною передачею вивів «на побачення» з голкіпером Максима Прядуна, котрий без проблем реалізував вихід сам на сам.

У перерві тренерський штаб «зіркових» провів планову заміну. Замість одного з потенційних новачків на полі з’явився Дмитро Фатєєв. Згодом, упродовж другої половини зустрічі, на заміну також вийшли Артем Фаворов та Адерінсола Есеола. Але ще одна помилка в обороні на 52-й хвилині призвела до того, що «Миколаїв» знову отримав перевагу в два м’ячі. Практично одразу ж миколаївці могли забити й учетверте, але якнайкраще проявив себе голкіпер Роман Льопка, котрий відбив удар із пенальті.

І після цього кропивничани продемонстрували характер. До мінімальної перевагу суперників звів Артем Фаворов, котрий відгукнувся на передачу Есеоли. За чотири хвилини відзначився вже й сам українець нігерійського походження. У падінні він забив дуже красивий м’яч, замкнувши верхову передачу.

Здавалося, що поєдинок так і завершиться внічию, але один із героїв цього поєдинку Есеола вже в компенсований до матчу час знову віддав результативну передачу, давши можливість відзначитись одному із гравців на перегляді.

Отож, у підсумку, «Зірка» здобула надважку першу перемогу на навчально-тренувальних зборах на Закарпатті. За словами Монарьова, хтось із молодих гравців і потенційних новачків показав себе краще, хтось гірше. Зупинятися на комусь персонально наставник не став. Єдине, відзначив, що для того і проводяться збори, аби вивести усіх гравців на один рівень. І краще помилятись у товариських зустрічах, аніж в офіційних матчах. А завданням тренерів і є – попрацювати над помилками і звести їх кількість до мінімуму.

ТМ. ЗІРКА – МИКОЛАЇВ – 4:3
Голи:
Прядун (43), Фаворов (73), Есеола (77), потенційний новачок (90+1) - ?? (33), ?? (37), ?? (52).
Зірка: Льопка , Куцев , Маткобожик , О.Зозуля, потенційний новачок (Фатєєв , 46),  Дришлюк , Жуков , потенційний новачок, потенційний новачок ( Есеола , 64), Прядун (Фаворов , 55), потенційний новачок.

5 липня 2017 18:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня повномасштабної війни

 

19 квітня 2024 23:27

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34