Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Шахтар (Білорусь) 0:1. Жорстка боротьба

Сьогодні олександрійці провели плановий на завершальному навчально-тренувальному зборі у Туреччині спаринг з солігорським «Шахтарем» (Білорусь). Зустріч проходила на футбольному полі курортного комплексу «Сусесі», що в анталійському Белеку, де базується олександрійська команда.

Погода в дивовижно суворій у цьому році Туреччині налагодилася – у день матчу гравців порадувало ясне сонце. Гра розпочалася достатньо активно з боку обох команд. Олександрійці запропонували доволі високий темп, правда часто-густо з цим темпом білоруські суперники не могли впоратись. Загалом, активності вистачало в діях обох сторін.

Вже в дебюті матчу підопічні Володимира Шарана провели хорошу комбінацію, яка завершилася ударом головою Віталія Пономаря, але м’яч пройшов мимо воріт «Шахтаря».

На 16 хвилині білоруський футболіст завдав по олександрійських воротах потужного удару здалеку, але Юрій Паньків був на місці.

Віталій Пономар на 25 хвилині мав момент, коли йому прийшла передача з лівого флангу, але на якусь мить Віталій не дотягнувся до м’яча, щоби замкнути комбінацію.

Артем Полярус здійснив ефектний прохід лівим флангом, протягнувши м’яч зі своєї половини поля по бровці і віддав націлену передачу в центр на Дмитра Гречишкіна. Дмитро потужно пробив з-за меж штрафного майданчика, але, на жаль, мимо воріт суперника.

На 29 хвилині виникла невеличка сутика між Артемом Полярусом та Ігорем Бурком, і турецький арбітр показав обом гравцям червоні картки.

На другий тайм, правда, команди вийшли у повних складах. Замість Артема на полі з’явився Кирило Ковалець. Білоруського порушника замінив наш земляк, екс-чорноморець Микита Татарков.

Другий тайм дещо активніше розпочали білоруси. Уже на 48 хвилині затяжна комбінаційна атака завершилася ударом по воротах Юрія Паньківа, але удар був непідготовленим і неточним.

На 51 хвилині лівим флангом із зміщенням в центр пройшла атака кротів – у відчайдушному стрибку Олексій Довгий перевів м’яч на кутовий.

Достатньо жорстка гра сьогодні була продемонстрована, незважаючи на товариський статус матчу. Футболісти на полі не жаліли ні себе, ні суперника. Боротьба розгорталась на кожному клаптику поля.

На 67 хвилині м’яч у ворота Юрія Паньківа забив Сергій Баланович, який відтіснив Антона Шендріка і з розвороту спрямував м’яч під перекладину.

На 73 хвилині атаку провели олександрійці, але з завершальним ударом не склалося.

На 80 хвилині Денис Дедечко зі штрафного пробиває у правий верхній кут воріт, але Андрій Климович у стрибку перевів м’яч на кутовий.

В останній десятихвилинці футболісти «Олександрії» активізувалися і створили гольовий момент. На 83 хвилині підопічні Володимира Шарана мали реальну можливість зрівняти рахунок, але на передачу з лівого флангу в центрі ніхто не відгукнувся.

ТМ. ОЛЕКСАНДРІЯ – ШАХТАР (Солігорськ, Білорусь) – 0:1
Гол:
Баланович (67).
Олександрія: Панькив, Стецьков, Дедечко, Шендрік, Микицей (Пашаєв, 68), Задерака (Протасов, 62), Гречишкін, Запорожан, Довгий (Бабогло, 6), Полярус, Пономар (Сітало, 58).
Вилучення: Полярус (28) – Бурко (28).

Наступний контрольний поєдинок «Олександрія» проведе завтра, 18 лютого, з єреванським «Алашкертом» (Вірменія).

17 лютого 2019 19:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55