Сьогодні 29 березня 2024 р.

ДЮФЛ. Команди «Динамо» U-16 та U-14 розгромили «Локомотив»

У 16-му турі вищої ліги ДЮФЛ академічна група «Динамо» U-16 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка вдома приймала київський «Локомотив».

Динамівці, які нещодавно зустрічалися із донецьким «Шахтарем», а у вівторок мають зустрітися на виїзді із «Дніпром», провели ротацію у складі та впевено перемогли 4:0. Дубль на свій рахунок записав Малиш, і по разу відзначилися Попов та Урсолов. Причому останній м’яч наша команда забила вже у компенсований до другого тайму час, граючи у меншості. На 53-й хвилині Опанасенко отримав травму, коли усі заміни вже були використані.

Початок розгрому суперника поклав Малиш: на початку зустрічі Міщенко пройшов по флангу та прострілив до штрафного майданчика, де цією передачею максимально ефективно скористався Малиш, вивівши свою команду уперед. На 22-й хвилині гості ледь не зрівняли рахунок, коли Пусь збив суперника у власному штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Але Фастов зміг парирувати цей одинадцятиметровий удар.

У другому таймі ударом з-за меж штрафного майданчика, метрів з 18-ти рахунок подвоїв Попов, через три хвилини знову відзначився Малиш – цього разу головою після флангової передачі у виконанні Опанасенка. А у компенсований час остаточний рахунок встновив Урсолов, скориставшись хорошою передачею Осадця та відправивши м’яч вже у порожні ворота.

У першому таймі на поле вийшли виконавці, які мають менше ігрової практики, а у перерві тренерський штаб провів одрразу шість замін, у результаті чого другаполовина зустрічі вийшла кращою.

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур
«Динамо» U-16 – «Локомотив» U-16 – 4:0 (1:0)
Голи:
 Малиш (8, 51), Попов (48), Урсолов (80+2).
На 22-й хвилині «Локомотив» не реалізував пенальті.
«Динамо»: Фастов, Король (Опанасенко, 41), Пусь, Єгоров (Боль, 41), Базілєєв, Хацкевич (Хрипчук, 41), Закружний (Попов, 41; Скрипник, 59), Міщенко, Березанський (Урсолов, 41). Н. Волошин (Осадець, 41), Малиш.


Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-16 проведе у вівторок, 14-го травня, коли вирушить у гості до дніпропетровського «Дніпра».

Також сьогодні відбувся черговий поєдинок молодшої академічної групи «Динамо» U-14 у вищій Лізі ДЮФЛ.

Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського у виїзному матчі розгромили київський «Локомотив» 8:1. Хет-триком відзначився Дзень, дублем – Зоренко, ще по одному м’ячу на свій рахунок записали Могилевець, Цілик та Балаба.
Єдиний м’яч наша команда пропустила на 52-й хвилині коли суперник пробив метрів із 40-ка точно у «дев’ятку». Не менш красивими вийшли забиті м’ячі і у наших хлопців, особливо, у Зоренка, який посилав м’яч просто по неймовірній траекторії.

Незважаючи на великий рахунок, треенрський штаб залишився не дуже задоволеним діями своїх підопічних, відзначивши, що гра вийшла рваною, не все виходило, у діях гравців було багато браку, метушні та боротьби.

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур

«Локомотив» U-14 – «Динамо» U-14 – 1:8 (0:4)

Голи: (52) – Дзень – 3, Зоренко – 2, Могилевець, Цілик, Балаба.
«Динамо»:
 Гринчук (Косач, 50), Білоконь (Прокопенко, 30), Балаба, Сизонюк, Жовтенко (Краснов, 65), Михайлів (Гунявой, 30), Педченко, Могилевець (Микитюк, 30), Дзень (Гаджимурадов, 45), Зоренко, Грохольський (Цілик, 33).

Відзначимо, у понеділок, 13-го травня, наша команда вирушає на міжнародний турнір до Італій. Асвій наступний матч у першості України «Динамо» U-14 проведе у суботу, 22-го травня, коли вдома прийматиме одеський «Чорноморець».

11 травня 2019 16:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55