Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ветераны АТО требуют от ФФУ нового договора и отставки Костюченко

До Будинку футболу прийшли близько 200 ветеранів АТО, які вимагають зустрічі з президентом Федерації футболу України (ФФУ) Андрієм Павелком.

Головна вимога – пролонгація договору між ФФУ та Федерацією футболу учасників АТО та надання асоційованого членства Федерації учасників АТО у ФФУ. У листі до Андрія Павелка керівництво Федерації футболу учасників АТО занепокоєне тим, що з боку ФФУ, зокрема з боку першого віце-президента Вадима Костюченка, ігноруються усі прохання щодо нового договору. Без цього договору зривається новий сезон Ліги учасників АТО. Мало того, ФФУ планує утворити власний «Відкритий чемпіонат Героїв АТО».

Серед інших вимог Федерації футболу учасників АТО: «звільнення або, як мінімум, відсторонення від українського футболу з посади першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченк, як людину недостойну і дискредитовану» та «направити клопотання Міністерству молоді та спорту України щодо внесення регулярного чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на «КУБОК ГЕРОЇВ АТО» до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2018 рік, де організатором змагань є Федерація футболу учасників АТО».

Федерація футболу учасників АТО вимагає «припинити дії керівництва ФФУ по розколу та політизації українського футболу, створенню фейкових організацій і федерацій та заміни професіоналів на політиків». А також попереджає президента ФФУ «в разі не вирішення Вами вищевказаних вимог в найкоротші терміни, залишаємо за собою право в будь-який допустимий спосіб захистити права учасників АТО по забезпеченню їх програмою реабілітації і адаптації, а відповідальність за наслідки покладатимемо на Вас особисто».
|

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

1 березня 2018 17:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55