Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Терновой: «В УЕФА решают судьбу крымского футбола без Украины»

Федерація футболу України (ФФУ) не отримувала запрошення на засідання робочої групи Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) щодо ситуації з клубами анексованого Криму, яке відбулося в швейцарському Ньоні за участі делегації Російського футбольного союзу (РФС).

Про це повідомив керівник департаменту інформації ФФУ Павло Терновий.

«У нас немає інформації про якісь деталі наради в УЄФА. Ми не коментуємо події, на яких не було наших представників. Якщо в УЄФА припускають, що ситуацію щодо кримського футболу можна обговорювати без української сторони, то це питання вирішуватиметься ще дуже довго», – підкреслив Терновий.

Як стверджує офіційний сайт РФС, під час наради в штаб-квартирі УЄФА «відбулося конструктивне обговорення питань подальшого розвитку футболу в Криму і Севастополі». Водночас на офіційному сайті УЄФА інформація про це відсутня.

Раніше в Європейському футбольному союзі заявляли, що не збираються визнавати матчі команд із Криму в змаганнях, що проводяться під егідою РФС. При цьому було підкреслено, що УЄФА «не має наміру перешкоджати клубам грати у футбол».

20 листопада 2014 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30