Сьогодні 28 березня 2024 р.

Григорий Суркис поздравил Сергея Ковальца с 50-летием

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс привітав із 50-річним ювілеєм колишнього гравця «Динамо» Сергія Ковальця, який після завершення футбольної кар’єри став тренером та очолював деякі вітчизняні та закордоні клуби, а також молодіжну збірну України.

Шановний Сергію Івановичу!

Дозвольте привітати Вас із світлим 50-літнім ювілеєм та від усього серця побажати щастя, здоров’я, добробуту та кар’єрних успіхів!

Ви один із тих, хто вів український футбол за собою на зорі Незалежності. Саме завдяки таким гравцям і – згодом – тренерам, як Ви, нам вдалось не просто зберегти, а й примножити його славу.

У свій час Ви не просто вміло грали у футбол на полі – Ви творили, дивували, захоплювали глядачів. І ставши тренером, Ви не зрадили своєму амплуа «плей-мейкера»: Ваші команди неодмінно вирізнялись красивою, яскравою, комбінаційною грою. Саме такою, яку Ви завжди намагаєтеся «зробити».

50 років – золотий ювілей, і я зичу Вам ще багато-багато футбольного золота в житті. Нехай Ваші головні перемоги будуть попереду, хай Вас супроводжує удача та ніколи не вичерпується віра в себе!

З повагою,
Григорій Суркіс

5 вересня 2018 16:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55