Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Григорий Суркис поздравил Виталия Косовского с 45-летием

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс привітав екс-гравця київського «Динамо» та збірної України, а нині асистента старшого тренера команди «Динамо» U-19 Віталія Косовського із днем народження.

Дорогий Віталію!

Прийми найщиріші поздоровлення з нагоди Твого 45-річчя!

Із величезною радістю вітаю одного з найкращих футболістів у історії київського «Динамо» та збірної України, ключового гравця легендарної команди Валерія Лобановського, що зупинилася за крок від фіналу Ліги чемпіонів у 1999 році, а також просто чудову людину та яскраву особистість.

Свого часу Ти – без перебільшення і цілком заслужено – був одним із улюбленців українських уболівальників, а для багатьох досі залишаєшся еталоном універсального флангового півзахисника та загалом професіонального футболіста – невтомного трудяги, безстрашного воїна на полі та справжнього командного гравця.

Твої шість титулів чемпіона країни та чотири національні кубки – це лише приємна статистика, а от безмежна повага всієї української футбольної сім’ї – це те, чим дійсно можна пишатись! І дуже тішить, що зараз Ти продовжуєш робити важливу справу – виховуєш молоде покоління вітчизняних гравців.

Від усього серця бажаю успіху на цьому шляху та досягнення всіх поставлених цілей. Щастя, здоров’я, благополуччя і миру – Тобі й Твоїм близьким!

З повагою,
Григорій Суркіс

11 серпня 2018 14:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 780-го дня повномасштабної війни

 

13 квітня 2024 21:10

Динамо та Фонд братів Суркіс: допомога для пацієнтів Охматдита

 

12 квітня 2024 08:30