Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Карпати – Септемврі (Болгарія) 1:0. Перемога від Понде

У своєму першому спарингу на турецьких зборах, львівські «Карпати» перемогли болгарський «Септемврі», таким чином узявши реванш за минулорічну поразку. Матч пройшов за сильної зливи, тож гравцям обох команд було удвічі важче справлятися із суперниками.

На поєдинок проти одного з аутсайдерів болгарського чемпіонату, Фабрі Гонсалес виставив такий склад: Кучинський, Мякушко, Ковтун, Мегреміч, Слива, Харжевський, Кльоц, Мендес, Дебелко, Варгас, Бедойя.

У першому таймі жодна з команд нічим особливим на полі не відзначилася – переважно гра тривала в центрі поля, без натяків на гостроту. Фактично, єдиним моментом запам’яталися болгари, але Кучинського підстрахувала перекладина.

На другий тайм команда вийшла у такому складі: Пеньков, Авраменко, Сандохадзе, Веремієнко, Бусько, Вербний, Толочко, Гуцуляк, Ді Франко, Карраскаль, Понде.

По перерві ситуація на полі змінилася. «Карпати» грали більш яскраво та агресивно. Хороший момент створив Гуцуляк, який класно пробивав у дальній кут, але кіпер болгарської команди виручив своїх партнерів. І все ж «леви» змогли забити. Провівши хорошу атаку «віялом», на передачу з флангу відгукнувся Понде, який закривав дальню штангу. Прийнявши м’яча, другим дотиком форвард відправив круглого у ворота.

Нагадаємо, що 27 січня «зелено-білі» проведуть другий спаринг в Туреччині. Їхнім суперником стане словацький «Ружомберок».


23 січня 2019 18:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 760-го дня повномасштабної війни

 

24 березня 2024 21:00