Сьогодні 25 квітня 2024 р.

Павелко: «Про отставку Конькова не говорил»

Володимир БАНЯС

Розмова в віце-президентом Федерації футболу України Андрієм Павелко – наче відображення народної мудрості про те, що «все треба робити вчасно».

Річ у тім, що вперше на зв’язок із наймолодшим представником найвищого керівництва національної Федерації автор цих рядків вийшов майже місяць тому, але довгий час розмова не могла відбутися через питання, пов’язані з виборами до Верховної Ради, куди п. Павелко пройшов у списку Блоку Петра Порошенка. Так ось, тоді, на початку жовтня, розмова з Андрієм Васильовичем могла бути дещо «пікантнішою», позаяк у Інтернеті з’явився його коментар, де він нібито висловлював переконання, що нашому футболу потрібен новий керівник…

– Андрію Васильовичу, за кілька днів (інтерв’ю записано в понеділок. – В.Б.) відбудеться Виконком ФФУ. Що нам від нього чекати?
– Розгляду робочих питань, які накопичилися за рік. Це ж звичайне планове засідання Виконавчого комітету Федерації, хіба можуть тут бути особливі сподівання?

– Одначе кілька тижнів тому один сайт розповсюдив ваші слова про необхідність відставки Анатолія Конькова…
– Я нічого подібного не говорив. Це кимось вигадано. Або, в найкращому випадку, хтось щось неправильно зрозумів чи почув… Так, сьогодні в Інтернеті – й не тільки – гуляють різні розмови. Утім, повторюю: п’ятничне засідання буде плановим, на якому всі його колективні члени діятимуть згідно з правовими нормами.

– Іще про розмови: наскільки мені відомо, за Статутом ФФУ, зняти її керівника можна тільки на Конгресі, але перед тим, на Виконкомі, треба висловити недовіру.
– Знаєте, щороку в нас говорять про висловлення комусь недовіри. Як буде насправді – поживемо, побачимо. Поки мені про це нічого не відомо.

– А чи розглядатиметься 21-го числа питання діяльності двох Комітетів Федерації – етики та чесної гри й дисциплінарного? До обох є багато претензій.
– Сьогодні в нас ніхто не може похизуватись ідеальною роботою. Але, на мій погляд, особливо кричущих недоліків у функціонуванні цих органів Федерації я не помітив. Навіть більше того: я натомість помітив позитивні зрушення в їхній роботі. Справді, деякі їхні рішення останніх місяців… скажімо так, потребували ширшого пояснення, тлумачення для вболівальників футболу та відповідних ЗМІ. Сподіваюся, це стане для них стимулом уникати подібних речей у майбутньому.

18 листопада 2014 20:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня повномасштабної війни

 

25 квітня 2024 20:36

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня повномасштабної війни

 

23 квітня 2024 20:40

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня повномасштабної війни

 

22 квітня 2024 23:14